TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 24 Temmuz 2023 #1 Elimde Xbox kolu var. Hangisiyle oynamak daha kolay olur? Zaten zor bir oyunu daha da zorlaştırmak istemiyorum. Şimdiye kadar Souls oyunlarını hep klavyeyle oynadım ama kol ile daha kolaysa kola geçebilirim. Siz neyi kullanırdınız? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2023
Elimde Xbox kolu var. Hangisiyle oynamak daha kolay olur? Zaten zor bir oyunu daha da zorlaştırmak istemiyorum. Şimdiye kadar Souls oyunlarını hep klavyeyle oynadım ama kol ile daha kolaysa kola geçebilirim. Siz neyi kullanırdınız?
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 24 Temmuz 2023 #2 Bence klavye daha kolay.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 24 Temmuz 2023 #3 İki şekilde de oynadım bitirdim, klavye ile çok daha rahat, bana göre Dark Souls'lar da klavye ile çok daha rahatlar zaten.
İki şekilde de oynadım bitirdim, klavye ile çok daha rahat, bana göre Dark Souls'lar da klavye ile çok daha rahatlar zaten.
TT12X Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 444 24 Temmuz 2023 #4 Fatalis dedi: İki şekilde de oynadım bitirdim, klavye ile çok daha rahat, bana göre Dark Souls'lar da klavye ile çok daha rahatlar zaten. Genişletmek için tıkla... Kolla oynarken 1 saatte elim ağrıyor bana göre de klavye daha güzel ama emin olamadım. Kol daha mı kolay?
Fatalis dedi: İki şekilde de oynadım bitirdim, klavye ile çok daha rahat, bana göre Dark Souls'lar da klavye ile çok daha rahatlar zaten. Genişletmek için tıkla... Kolla oynarken 1 saatte elim ağrıyor bana göre de klavye daha güzel ama emin olamadım. Kol daha mı kolay?
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 24 Temmuz 2023 #5 TT12X dedi: Kolla oynarken 1 saatte elim ağrıyor bana göre de klavye daha güzel ama emin olamadım. Kol daha mı kolay? Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi öyle söylüyor ama bence kesinlikle değil, klavye ve fare her türlü daha kolay geliyor bana.
TT12X dedi: Kolla oynarken 1 saatte elim ağrıyor bana göre de klavye daha güzel ama emin olamadım. Kol daha mı kolay? Genişletmek için tıkla... Çoğu kişi öyle söylüyor ama bence kesinlikle değil, klavye ve fare her türlü daha kolay geliyor bana.