Sekiro mu Lies of P mi?

Keitra

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. İki oyundan da bahsedebilirsiniz ikisi de kafama yattı. Ama Sekiro'nun 2000 liraya yakın bir para olduğunu da hatırlayarak yorum yaparsanız sevinirim. Birini alacağım ve büyük oyun kıtlığındayım. Souls ve hikaye tarzı oyunlar severim.

Lies of P çok sevmiş biri olarak bence almaya gerek yok Game Pass'te var zaten hocam Sekiro'ya en fazla 3 saat dayanabildim bana biraz zor ve sıkıcı geldi.

Eğer ki souls türüne yeni girecekseniz bu DS 1'den başlayıp öyle Lies of P geçin derim önce Lies of P oynarsanız sonra DS 1 geçerseniz birazcık yavaş gelebilir oyun ama zorluk anlamında Lies of P biraz daha kolay.

Lies of P yi daha yeni oynadım. Sekiro zaten bir FromSoftware oyunu kalitesi tartışılmaz. Zordur ama güzeldir. Lies of P ise oyuncular için daha kolaylaştırılmış bir souls like oyunu diyebilirim. Boss kar çok zor değil. Basit saldırı mekanikleri var. Atmosfer ve teması tatmin edici ve güzeldi. Karar senin. Ama bu oyunların ikiside gamepass de var bilgin olsun

Elden ringde 300 küsur saatim var belirtmiş olayım. Açık dünyasına atmosferine alıştım. Sarıp sürüklemesini isterim bir oyunun.

Souls oyunlarına aşinaysan, kesinlikle Sekiro almalısın. Hem zorlar hem eğlendirir. Boss çeşitliliği olarak da gayet iyidir. Diğer Souls oyunlarına göre daha hızlı ve daha sabit bir yapıdadır. Farklı silahlar kullanamazsın; Build çeşitliliği yoktur. Tam bir RPG oyunu denemez hatta. Yine de, o birbirine çarpışan kılıçların demir sesi çok tatmin edicidir. Öte yandan Lies of P de güzel bir oyundur ama Sekiro varken öncelik değildir. Fiyat kıyaslaması yapmıyorum, istenildiği sürece ikisi de bedava. Fakat Lies of P, Game Pass üzerinden de oynanabilir.

Elden ringde 300 küsur saatim var belirtmiş olayım. Açık dünyasına atmosferine alıştım. Sarıp sürüklemesini isterim bir oyunun.
Sekiroda elden ring gibi pek güçlenme olayı yok haberin ola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…