Sekiro mu Lies of P mi?

Ben Sekiro derdim. Atmosferi ve geçtiği dönem benim ilgimi daha çok çekiyor. Lakin 2000 tl verilecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum 60 dolar yüksek bir fiyat. Key sitelerinde 1000 tl ye kadar bulunabiliyor sanırım oralara yönelin derim. Lies of P yi de Gamepass üzerinden oynayın.

Sekiro'da level yok mu? Veya farklı bir Katana Build vs. neler var genel olarak?

Build yok bir takım şeyler toplayarak canını ve hasarını biraz yükseltebiliyorsun. Oyun ezber odaklı Full yani hasarın, canın önemi yok ekstra olarak iksirler var şu şu direnci vs. diye. Bir de ek olarak ölünce tekrar doğma seçeneği var.

Dark Souls falan hiç oynamadım ama izlemişliğim var biraz oyunda sadece tek kılıcınız var farklı farklı güçlü kılıçlar kullanamıyorsunuz. Yanında da araç gereçleriniz oluyor. Sonuç olarak tek oynadığım souls like oyunu çok sevdim, güzel hikayesi var. Technopath YouTube kanalının rehberi ile bitirdim oyunu neredeyse hiç takılmadım. Bossa bayağı ölüp bütün hareketlerini ezberleyip bossu kestiğimiz oyun. Bence alınır.

Sekiro'da level yok mu? Veya farklı bir Katana Build vs. neler var genel olarak?
1. Level sistemi kısmen var
2. Farklı 2. bir Katana mevcut oyunun belli bir aşamasında alıyorsun fakat o kılıç ana kılıç gibi değil yetenek olarak kullanılıyor.
3. Çeşitli yetenek ağaçları mevcut bunları bulman seviye vermen oynanışını çeşitlendirecek, eğlendirecek ve epik hale getirecektir. Top 5 oyun listemin 5. sırasındadır kendisi. Öğrenene kadar acı çektiren ama öğrendikten sonra bu tadı başka bir oyunda alamayacağın türden bir yapımdır.

Söylenenlere rağmen kararsızlık devam ediyorsa temaya göre karar verebilirsin belki. Örneğin Avrupa Edebiyatı Japon temalarına göre daha çok ilgimi çekiyor benim. Sırf bu yüzden Lies of P'i çok başka keyifle oynadım.

Sizce Sekiro indirime girer mi? Lies of P indirimdeyken alıp oynasam belki Sekiro sonradan indirime girer? Çünkü Sekiro feci pahalı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…