Sekiro oynanır mı?

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
RAM
8+8 3200MHZ DDR4
SSD veya HDD modeli
ADATA SU630
Ekran kartı
RTX 2060 6GB
Anakart
GIGABYTE A320H
İşlemci
R5 1600 AF
Merhaba, şu anda böyle zor oyunlara biraz kafayı takmış durumdayım ve bir arkadaşın tavsiyesi üzerine daha önceden Steam kütüphanemde bulunan Sekiro'yu oynamak istiyorum. Sizce beni çok zorlar mı?

Hiç souls oynamadıysanız her oyunu zorlar hatta oynasanızda zorlar fakat hiç oynamayan için çok daha zor olur tabii.

Sadece Sekiro değil her Souls oyunu o türe yeni başlayacak olan birini zorlar. Ama bu oyunlarda ki mantıkta işleyişte burada yatıyor. Bu oyunların olayı tak tak bölüm geçmek değil. Öle öle oyunun mekaniklerine zorluğuna işte düşmanların saldırı sırasına saldırı hareketlerine alışmanız ve o düşmanın hareket şemasını çözebilmekte yatar. Dark Souls serisinin tüm oyunlarını ve Sekiroyu defalarca defalarca kez bitirmiş bir olarak oyunu zorlanmadan oynayabiliyorum. Ama siz yeni başladığınız için sırf öldüğünüz için alışmaya çabalamadan bırakırsanız o oyunun mükemmelliğini tadamadan kötü bir deneyimmiş gibi başından ayrılırsınız. Her Dark Souls oyunu bir şaheserdir bana göre ve o şaheseri görebilmek için sabır gerekir.

Şu ana kadar soulsvari oyun olarak sadece AC Origins ve Odyssey oynadım ama bunların zorluk olarak çok kolay olduğunu biliyorum ama deneyceğim ve kolay pes eden biri değilim 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı