80 saate yakın çok zevk alarak Sekiro oynadım, keşke oyun biraz daha uzun olsaydı. Dark Souls Remastered'ı da bitirdim (neredeyse 2 yıl oldu, rehberden baka baka bitirmiştim). Yeniden oynamayı denediğimde ise o kadar içim daraldı ki en fazla 3-4 saat dayanabildim.
Daha önce korsan bir şekilde Dark Souls 3 oynamayı denedim ancak içim ısınamadı. Acaba satın alıp iyice içerisine girmeye çalışırsam zevk alır mıyım?
Sekiro hızlı bir oyun. Dark Souls 3 ise yavaş. Atmosfer olarak DS3 tabii ki daha iyi fakat oynanış olarak Sekiro değil. O oynanışı arıyorsan aradığın oyun o değil, bence Lies of P daha uygun sana.
Sekiro hızlı bir oyun. Dark Souls 3 ise yavaş. Atmosfer olarak DS3 tabii ki daha iyi fakat oynanış olarak Sekiro değil. O oynanışı arıyorsan aradığın oyun o değil, bence Lies of P daha uygun sana.
Bloodborne PS sahibi olmadığım için oynayamadım. Emülatör üzerinden denedim ancak sitem yetersizliği kaynaklı bug yaşadığımdan dolayı uzun vadeli oynayamadım.
Bence zevk alırsın ama Sekiro beklentisiyle girme; hızlı bir oyun değil. Dark Souls 3, serinin diğer iki oyununa göre daha hızlı ama Sekiro'nun yanında yine de yavaş kalıyor. Keşfe dayalı bir oyun; tıpkı Sekiro'da olduğu gibi Boss'ların hareketlerini iyi okuman gerekiyor. Kendine bir Katana bulup farklı Build'ler deneyebilir, boss kesmeye odaklanabilirsin. Hızlı ve akıcı bir oynanış beklemiyorsan bence seni tatmin edecektir.