Oyun Sekiro: Shadows Die Twice 145 TL

276323

Kilopat
Almak isteyenler için güzel fırsat.

Baktım da oyun gerçekten güzel, bu fiyata alınması gereken oyunlardan.

Son düzenleme:
Elden Ring zor diye 1 saat oynayıp bıraktım ama kılıçlı oyun arıyorum. Bu da zor bir oyun mu?

Elden Ring zor diye 1 saat oynayıp bıraktım ama kılıçlı oyun arıyorum. Bu da zor bir oyun mu?

Elden Ring'ya da DS serilerinde farmlayarak güçlenebilirsin ancak bu oyunda kılıç üzerine oynuyorsun tek çeşit silah ve yardımcı ekipmanlar var bosstan önce farmlayabileceğin kaynak sınırlı. Temel mekanik anlık savunma yaparak düşmanın posture barını kırmak ki bu durumda normal DS oyunlarındaki kaç saldır mantığını yok ediyor. Agresif olmalısınız ki düşmanınızı yenebilesiniz. Şahsen oynadığım en zor Miyazaki oyunu. Oyuna alışmanız çok uzun sürüyor ancak alışınca aşırı zevkli oluyor.

Kanser olup erken yaşta ölmek mi istiyorsunuz?
O zaman bu oyunu satın almak için ne duruyorsunuz?

Çok da zor değil ya arkadaşlar abartmayın(!). Alacak olanlara minik bir uyarı yedek klavye, mouse bulundurun. Kulaklıkla oynamayın, aile fertleriyleyseniz özellikle. Tek başınaysanız da oynamayın veyahut apartmanda yaşıyorsanız ya da çok gençseniz oynamayın.

Souls oyunlarında uzak durmayı düşündüğüm tek oyun. Hepsinde gidip 10 saat farmlayıp overpower bir şekilde boss kesebilirim fakat bu oyunda farmlama işi yok diye biliyorum. Çoğu şeyi geliştirmek için miniboss kesmemiz gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…