SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #1 Daha önce hiç souls oyunu oynamadım ama oyun güzel gibi geldi, alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
theJegreble Femtopat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Kesinlikle al biraz zor ama alışıyorsun kesinlikle 144 TL bedava bu oyun için.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Güzel oyundur, al derim.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 13 Temmuz 2023 #4 SENTOKI dedi: Daha önce hiç souls oyunu oynamadım ama oyun güzel gibi geldi, alınır mı? Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde boss sandıklarımın bossla alakası bile yokmuş her boss un ayrı tricki var deli olmam diyorsanız alın.
SENTOKI dedi: Daha önce hiç souls oyunu oynamadım ama oyun güzel gibi geldi, alınır mı? Genişletmek için tıkla... İlk girdiğimde boss sandıklarımın bossla alakası bile yokmuş her boss un ayrı tricki var deli olmam diyorsanız alın.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #5 Sekiro kendi türünün içinde bile zor olan bir oyundur, önce Dark Souls 3 veya 1 ile başlayabilirsiniz souls oyun kültürüne, sonra Elden Ring, Sekiro ve Dark Souls 2 olarak gidebilirsiniz.
Sekiro kendi türünün içinde bile zor olan bir oyundur, önce Dark Souls 3 veya 1 ile başlayabilirsiniz souls oyun kültürüne, sonra Elden Ring, Sekiro ve Dark Souls 2 olarak gidebilirsiniz.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #6 Livo dedi: İlk girdiğimde boss sandıklarımın bossla alakası bile yokmuş her boss un ayrı tricki var deli olmam diyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... Aldım deneyeceğim oynamasam bile kütüphanede durur.
Livo dedi: İlk girdiğimde boss sandıklarımın bossla alakası bile yokmuş her boss un ayrı tricki var deli olmam diyorsanız alın. Genişletmek için tıkla... Aldım deneyeceğim oynamasam bile kütüphanede durur.