Apex oynayan biri Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Can basıyorum ama az basıyor bunu arttırmanın bir yolu var mı?
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 Base attıktan sonra bir tane kız var senden istediği şeyleri getirince artıyor
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 15 Kasım 2023 #3 Apex oynayan biri dedi: Can basıyorum ama az basıyor bunu arttırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kabak çekirdeği ile yapılıyor başlarda protez yaptırdığın adamın orada bir kısımdan sonra ashina kulesinde duruyor gourd seed adı.
Apex oynayan biri dedi: Can basıyorum ama az basıyor bunu arttırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kabak çekirdeği ile yapılıyor başlarda protez yaptırdığın adamın orada bir kısımdan sonra ashina kulesinde duruyor gourd seed adı.
ahmethasim Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 89 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #4 Apex oynayan biri dedi: Can basıyorum ama az basıyor bunu arttırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda prayer bead adında bir item var, genelde bosslardan ve mini bosslardan düşüyor. 4 tanesi ile maximum can ve posture gücünüzü artırabilirsiniz.
Apex oynayan biri dedi: Can basıyorum ama az basıyor bunu arttırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda prayer bead adında bir item var, genelde bosslardan ve mini bosslardan düşüyor. 4 tanesi ile maximum can ve posture gücünüzü artırabilirsiniz.