Sekiro: Shadows Die Twice ekran yırtılması

Satashke

Centipat
Dostlar sadece bu oyunda böyle bir şey gördüm. FPS de 60'a sabit, arttıramıyorum. Ekran kartım RTX 3060 Ti. Ekran yırtılmasını nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yırtılma olduğuna göre monitörünüz 60Hz'den daha yüksek veya düşük olmalı (Ki günümüzde 60Hz altı monitör yok).

O oyunda da FPS sınırı var diye biliyorum, kaldırma işlemi ise benim bildiğim yok. Reddit'de, Steam'de vs. bulmuşlardır belki ama ben başka bir çözüm önereceğim.

Oyunu oynamadan önce Windows görüntü ayarlarından monitörü 60Hz yapabilirsiniz. Bu yırtılmaları önleyecektir.

FreeSync, G-Sync ve Vsync gibi ayarlar varsa kapatmayı deneyin. Büyük ihtimal monitörün 60hz ve bu ayarlar fpsini monitörünün frekansına göre sabitliyor.
Monitör 144 hz AOC 24G2U. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim
Yırtılma olduğuna göre monitörünüz 60Hz'den daha yüksek veya düşük olmalı (Ki günümüzde 60Hz altı monitör yok).

O oyunda da FPS sınırı var diye biliyorum, kaldırma işlemi ise benim bildiğim yok. Reddit'de, Steam'de vs. bulmuşlardır belki ama ben başka bir çözüm önereceğim.

Oyunu oynamadan önce Windows görüntü ayarlarından monitörü 60Hz yapabilirsiniz. Bu yırtılmaları önleyecektir.
Deneyeceğim teşekkür ederim

Monitör 144 hz AOC 24G2U. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim

Deneyeceğim teşekkür ederim
NVIDIA ekran kartlarında G-Sync oluyor genellikle. G-Sync'yi kapatmayı deneyin. Düzelmezse @SkyRose ninde dediği gibi oyunda fps sınırı varsa bundanda kaynaklanıyor olabilir. G-Sync'yi kapattıktan sonra düzelmezse fps sınırını kırmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı