Monitör 144 hz AOC 24G2U. Dediğiniz yöntemi deneyeceğimFreeSync, G-Sync ve Vsync gibi ayarlar varsa kapatmayı deneyin. Büyük ihtimal monitörün 60hz ve bu ayarlar fpsini monitörünün frekansına göre sabitliyor.
Deneyeceğim teşekkür ederimYırtılma olduğuna göre monitörünüz 60Hz'den daha yüksek veya düşük olmalı (Ki günümüzde 60Hz altı monitör yok).
O oyunda da FPS sınırı var diye biliyorum, kaldırma işlemi ise benim bildiğim yok. Reddit'de, Steam'de vs. bulmuşlardır belki ama ben başka bir çözüm önereceğim.
Oyunu oynamadan önce Windows görüntü ayarlarından monitörü 60Hz yapabilirsiniz. Bu yırtılmaları önleyecektir.
NVIDIA ekran kartlarında G-Sync oluyor genellikle. G-Sync'yi kapatmayı deneyin. Düzelmezse @SkyRose ninde dediği gibi oyunda fps sınırı varsa bundanda kaynaklanıyor olabilir. G-Sync'yi kapattıktan sonra düzelmezse fps sınırını kırmayı deneyin.Monitör 144 hz AOC 24G2U. Dediğiniz yöntemi deneyeceğim
Deneyeceğim teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.