Sekiro: Shadows die twice mı Elden Ring mi?

Sinan5356

Decapat
Daha fazla  
Xbox'ta şu an iki oyunda da indirim var. Sekiro 283 TL, Elden Ring 700 TL. Xbox eylül gibi gelecek hazır indirim varken almak istiyorum ikisinden birini. Daha önce hiç souls like oynamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox'ta şu an iki oyunda da indirim var. Sekiro 283 TL, Elden Ring 700 TL. Xbox eylül gibi gelecek hazır indirim varken almak istiyorum ikisinden birini. Daha önce hiç souls like oynamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yani Steam dolara geçti çünkü Dünya'nın en iyi Launcher'ı. Epic Games ondan bir önceki en iyi Launcher, o yüzden daha iyi bir hâli var. Bunların hepsini oyun fiyatları açısından söylüyorum bu arada. Sonrasında ise Xbox gibi şeyler kalmış oluyor. Xbox gamepass sistemi ile zaten fiyat derdine en iyi çözümü buluyor Epic Games'e göre bile
Bunlara dayanarak Sekiro'yu alın derim. Bir gün Steam gibi egolu olup fiyatları uçururlarsa Sekiro'yu bu kadar ucuza bulamazsın. Ama bu önemli değil diyorsan genel olarak, sadece fiyat bakımından değil, oynanış bakımından Eldern Ring'i öneririm.

Fiyat önemli değil, iki oyundan birini almak istiyorum ama hangisi kararsızım Sekiro'ya çok zor diyorlar.

Bütçenize uyuyorsa Elden Ring candır.

Sekiro derim Elden Ring çok zor.

Sizin mesajlarınızı görmemişim.

Bütçe uyuyor ama Sekiro'yu da merak ediyorum.

Sekiro'ya da zor diyorlardı, Elden Ring için de en kolay souls like diyorlardı. Birkaç kişiden öyle duymuştum.

Fiyat önemli değil, iki oyundan birini almak istiyorum ama hangisi kararsızım Sekiro'ya çok zor diyorlar.
Sekiro da zor Elden Ring'te. Ama Elden Ring biraz daha çeşitli açıdan iyi. Yani Sekiro'da herkes sadece boss savaşlarına "muhteşem" derken Elden Ring'te hem boss savaşları muhteşem, hem hikayesi, hem oynanışı hepsine birden muhteşem diyorlar.

Sizin mesajlarınızı görmemişim.

Bütçe uyuyor ama Sekiro'yu da merak ediyorum.

Sekiro'ya da zor diyorlardı, Elden Ring için de en kolay souls like diyorlardı. Birkaç kişiden öyle duymuştum.
Yani Sekiro'yu alsan yine çok zorlar Elden Ring'te. Yani aralarında zorluk farkı illa olacaktır ama çokta değil.

Galiba Elden Ring alacağım. Oynanış süresi olarak da fark var yani en azından internette öyle yazıyor. Teşekkürler, Elden Ring hep istediğim bir oyundu zaten konsoldan oynamak da zevkli olur diye umut ediyorum.

Fiyat farkı fazla ama değer diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı