Sekiro: Shadows Die Twice oynanır mı?

Phreak

Hectopat
Daha fazla  
Hiç souls tarzı oyun oynamadım oynamak istiyorum bunun ile seriye başlamalı mıyım hikaye açısından sorun falan yaşar mıyım hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Hikayeyi ön plana alan oyunlar değiller ki Sekiro'nun hikayesinin öbür From Software oyunları ile alakası yok. Ve başlığa gelecek olursak kesinlikle oynamalısın kendisi oyun dünyasının en tatmin edici aksiyon ve savaş sistemine sahip oyundur. (Tartışmaya kapalı)

Bu aralar vurmalı kırmalı oyunlar oynamak istiyorum bu açlığımı doyururmu peki oyun?

Bu aralar vurmalı kırmalı oyunlar oynamak istiyorum bu açlığımı doyururmu peki oyun?
Önüme gelen her engeli zorlanmadan aşayım her yeri yok edeyim tarzında bir oyun arıyorsanız hayal kırıklığı olabilir çünkü karşınızdaki bosslar sizi her yönden yıkmak için tasarlanmış gibi bir şey. Hile yapmayacaksanız da(boss skip fln) kendinizi geliştirmeniz ve bossları öyle yenmeniz gerekiyor. Ama zorlukları uğraşıp aşayım derseniz mükemmel bir tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…