Sürprizbozan Sekiro: Shadows Die Twice'da hikaye ilerlemesi için ne yapmalıyım?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shanz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Oyunda ilerlerken blazing bull boss devirdikten sonra iki koridor açıldı. Biri general Kuranosuke'ye çıkıyordu diğeri senpou tapınağına çıkıyordu. General kısmına bakmadan tapınağa gittim ve bossları levelimin çok üstünde ayrıca tapınakta bir adamla konuştum ve kız artık burada değil dedi. Hikaye de orada tıkandı daha fazla kayıt alanı da yok. Hikayenin ilerlemesi için general kısmına geri dönmem mi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ben öğlen Sekiro aldımda indirip oynadım biraz oyuna girerken ekran 2 defa yutkunuyor mu hani böyle siyah bir ekrandan giriş yapıyor mu oyuna bende öylede Hertz değerinden falan mı acaba sizde nasıl hocam?

Hocam ben öğlen Sekiro aldımda indirip oynadım biraz oyuna girerken ekran 2 defa yutkunuyor mu hani böyle siyah bir ekrandan giriş yapıyor mu oyuna bende öylede Hertz değerinden falan mı acaba sizde nasıl hocam?

Reis siyah bir panel geliyor bende TR yama kurduğum için sanırım ondan bahsediyorsan o problem değil enter basınca açılıyor oyun.

General Kuranosuke'yi öldürüp binaların üstünden devam etmeniz gerekli.
Teşekkürler o kısmı es geçmiştim.

Binaların üstünden ilerlerken güzel bir sürpriz karşılayacak sizi dikkatli olun

Hocam binalara çıkmıştım uçan kaçan tuhaf şeylerden tek yedim biraz da o yüzden es geçtim az çok tahmin edebiliyorum

Binaların üstünden ilerlerken güzel bir sürpriz karşılayacak sizi dikkatli olun

Bir sorum olacak ben ashina sınırında bir mağaranın varlığından haberdar geçmiştim şimdi mağaraya girdim ve karşıma bir boss çıktı bu düşman hakkında bir bilgin var mı 3,4 defa denedim ama çok op ve farklı bir stil kullanıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-21_225657499.png
    1 MB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Headless bosslarını kesmek için şu itemi kullanman gerekli. Biraz fazla vuran bir boss, biraz daha gelişip öyle girmen daha iyi olur bu bosslara.

Oyun boyunca fazlasıyla kanser olduğum için daha fazla kanser olmamak adına bu bosslarla bir kaç denemeden sonra kesemeyip bıraktım, oyunda bunlardan bir tane yok ve opsiyonel boss bunlar.

Reis siyah bir panel geliyor bende TR yama kurduğum için sanırım ondan bahsediyorsan o problem değil enter basınca açılıyor oyun.

Hocam konuyla alakasız olacak ama TR yaması çalışan bir yer yok diye biliyordum nereden indirdiniz acaba aradım bulamadım.

Hocam konuyla alakasız olacak ama TR yaması çalışan bir yer yok diye biliyordum nereden indirdiniz acaba aradım bulamadım.

Uzun zaman önce kurmuştum, yamayı bu siteden buldum diye hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…