ChainSawMan Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Sekiro Shadows Die Twice oyununda shura sonunu yaptım ve idole gittim. Fakat Gauntlet of Strenght Shura yok. Sadece Gauntlet of Strenght Divine Heir var. Dosya Ekleri Sekiro 5.01.2024 18_42_07.png 2,2 MB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2024
Sekiro Shadows Die Twice oyununda shura sonunu yaptım ve idole gittim. Fakat Gauntlet of Strenght Shura yok. Sadece Gauntlet of Strenght Divine Heir var.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 5 Ocak 2024 #2 Oyunun Shura sonunu almış olman, Demon of Hatred'ı ve Owl (Father)'ı kesmiş olman gerekiyor Gauntlet of Strength: Shura'nın açılması için.
Oyunun Shura sonunu almış olman, Demon of Hatred'ı ve Owl (Father)'ı kesmiş olman gerekiyor Gauntlet of Strength: Shura'nın açılması için.
ChainSawMan Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 Fatalis dedi: Oyunun shura sonunu almış olman, demon of Hatred'ı ve owl (father)'ı kesmiş olman gerekiyor gauntlet of strength: Shura'nın açılması için. Genişletmek için tıkla... Shura sonunu yaptım ama DoH Owl Father ı kesmeden bitirdim olmaz mı?
Fatalis dedi: Oyunun shura sonunu almış olman, demon of Hatred'ı ve owl (father)'ı kesmiş olman gerekiyor gauntlet of strength: Shura'nın açılması için. Genişletmek için tıkla... Shura sonunu yaptım ama DoH Owl Father ı kesmeden bitirdim olmaz mı?
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 5 Ocak 2024 #4 ChainSawMan dedi: Shura sonunu yaptım ama DoH Owl Father ı kesmeden bitirdim olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor, Gauntlet of Strength: Shura'nın açılması için üç işlemi de yapmış olmak gerekiyor.
ChainSawMan dedi: Shura sonunu yaptım ama DoH Owl Father ı kesmeden bitirdim olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor, Gauntlet of Strength: Shura'nın açılması için üç işlemi de yapmış olmak gerekiyor.
ChainSawMan Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #5 Oyunu bitirdim ve DoH'ı nerede bulabilirim. Şu an hiç Shura kostumunu alamayacakmıyın. Şimdi zaten iki kere shura yı almak için oyunu bitirdim yeniden mi bitireceğim?
Oyunu bitirdim ve DoH'ı nerede bulabilirim. Şu an hiç Shura kostumunu alamayacakmıyın. Şimdi zaten iki kere shura yı almak için oyunu bitirdim yeniden mi bitireceğim?