Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar kolay gelsin. 144 Hz bir monitöre sahibim diğer bütün oyunlarda FPS sabitlenmesi gibi sorunlar yaşamıyorum fakat sekiro™: Shadows die twice oyunu 60 FPS'in yukarısına çıkmıyor ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2020
Arkadaşlar kolay gelsin. 144 Hz bir monitöre sahibim diğer bütün oyunlarda FPS sabitlenmesi gibi sorunlar yaşamıyorum fakat sekiro™: Shadows die twice oyunu 60 FPS'in yukarısına çıkmıyor ne yapabilirim?
Mehmet Ali Bektaş Kilopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 489 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #2 Oyunda 60 FPS kilidi var. 3.parti yazılımlarla kaldıran görmüştüm youtube'da araştırırsanız bulursunuz yüksek ihtimal. Artı 0 Eksi
Oyunda 60 FPS kilidi var. 3.parti yazılımlarla kaldıran görmüştüm youtube'da araştırırsanız bulursunuz yüksek ihtimal.
KS KS Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2020 #3 Mehmet Ali Bektaş dedi: Oyunda 60 FPS kilidi var. 3.parti yazılımlarla kaldıran görmüştüm youtube'da araştırırsanız bulursunuz yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Siteler engellenmiş gibi bir şey ulaşamıyorum. Artı 0 Eksi
Mehmet Ali Bektaş dedi: Oyunda 60 FPS kilidi var. 3.parti yazılımlarla kaldıran görmüştüm youtube'da araştırırsanız bulursunuz yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Siteler engellenmiş gibi bir şey ulaşamıyorum.