Sekiro™: Shadows Die Twice alınır mı?

422470

Hectopat
Fiyatı iyi gibi geldi ama almak için tüm envanteri satmam gerek. Normalde Spider-Man alacaktım ama cebimden para çıksın istemedim daha ucuza bir şey alacağım. Sekiro tarzı oyunlar hiç oynamadım şans vermek istiyorum ama değer mi? Oynama süresi nasıl? O fiyata daha iyi oyun var mıdır? Almaya değecekse alacağım çünkü envanterdeki kasa vs satmam gerek.

Hocam oyun çok zor saç baş yoldurtacak cinsten bunu bilerek alın bir de beğenmezseniz iade edersiniz bir deneyin derim.

Hocam oyun çok zor saç baş yoldurtacak cinsten bunu bilerek alın bir de beğenmezseniz iade edersiniz bir deneyin derim.

Az önce Enis Kirazoğlu'ndan izledim videosunu evet zormuş. Beğenmeyip iade edersem o fiyata başka ne tür oyunlar var?

Az önce Enis Kirazoğlu'ndan izledim videosunu evet zormuş. Beğenmeyip iade edersem o fiyata başka ne tür oyunlar var?
Mafia Trilogy veya GoW alabilirsin. Ayrıca alabiliyorsanız Spider-Man Remastered de öneririm.

Horizon Zero Dawn var açık dünya oyunu bir de cebinizden para çıkarıp Spider-Man daha uzun bir deneyim istiyorsanız RDR2 alabilirsiniz.

Kesinlikle değer.
Oyun pahalanmadan almanızı öneririm yeni olduğunuz için 35-40 saat oynanış süreniz olur.
Büyük ihtimalle pahalanınca 500TL'den fazla olur.

Bunun gibi oyunlar istiyorsanız
Nier Automata
Devil May Cry Serisi
Final Fantasy Serisi
---------------------------------
En benzeri;
Nioh1: önermem
Nioh2: bakılabilir

Mafia Trilogy veya GoW alabilirsin.

Horizon Zero Dawn var açık dünya oyunu bir de cebinizden para çıkarıp Spider-Man daha uzun bir deneyim istiyorsanız RDR2 alabilirsiniz.

Horizon ve Spider-Man dışında hepsi var Mafia sadece 90TL olanından var ama.
Horizon almayı düşünmüştüm ama sever miyim bilemedim. Spider-Man'da cebimden 200TL falan çıkartmam lazım onu da hiç istemiyorum.

Final Fantasy XV Windows Edition var ama oyun nasıl bir şey hikayesi nedir? 80TL uygun fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…