Sekiro ve Dark Souls 2 alınır mı?

Hamsi ismaH

Hectopat
1) Evet Steam yaz indirimlerinden faydalanamadım çünkü param yoktu, peki bu oyunlar zamlanır mı sizce ve indirimsiz alınır mı?

2) Souls oyunu daha önce oynamadım ancak Mortal Shell ve Nioh var önce bunları oynarım gibi. Soracağım soru bu iki oyun nasıldır tavsiye eder misiniz?

3) Hikaye ye çok önemli mi? Çünkü direkt ortadan başlamış olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sekiroda Dark souls 2'de souls genresine başlamak için baya kötü oyunlar. Başlayacaksanız Dark Souls 3 veya Elden Ring ile başlamaya çalışın

Hikayeyi zaten anlayamazsınız, çok zor.

Mortal Shell meh işte. Nioh ise japon dönemini ve savaş tarzlarını seviyorsanız güzel seridir.

Sekiro'nun hikayesi aman aman değil combatı çok zevk veriyor aralarında en zoru Sekiro diye biliyorum 6-7 saat oynadıktan sonra alışıyosun. Başlamadan önce bu rehberi okumanı öneririm bana yararı dokundu

Neden kötü hocam. Dark Souls 3 veya Elden Ring için yetecek param yok.

Hocam daha almadım almamı önerir misiniz yani daha önce souls oyunu oynamadım Mortal Shell ile başlayacağım. Bu arada en önemli soru zamlanır mı bu oyunlar?

Sekiro zamlanırsa kış indiriminde şu anki fiyatına iner diye düşünüyorum. Siz yine beni dinlemeyin alın direkt.

Dark souls 2 serinin en karmaşık ve kötü hitboxlarından dolayı en zor ve kötü oyunu kabul ediliyor. Sekiro ise fromsoftun yaptığı masterlaması en zor combat sistemine sahip. Bence bu iki oyunla da başlamayın. Nioh olabilir belki. Niohtan sonra sekiro denerseniz daha rahat gelir. Ama DS2 falan oynayıp sekiro oynarsanız oyun süreniz 2 katına falan çıkar ölmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…