Sekiro vs Days Gone

Çok sağ olun hocam. Horizon Zero Dawn'u özet geçebilir misiniz? Days Gone gibi kendini tekrarlıyor mu?

Çok sağ olun hocam. Horizon Zero Dawn'u özet geçebilir misiniz? Days Gone gibi kendini tekrarlıyor mu?
Oyunu fazla oynamadığım için detaylı yorum yapamam fakat yorumlarda sıkça tekrara düştüğünden bahsetmişler. Oynadığım süre boyunca gördüğüm kadarıyla ise robotlara karşı taktik geliştirerek, zayıf kısımlarını tarayarak combata girdiğin eğlenceli bir sistemi vardı. Grafikler ve görseller de gayet tatmin ediciydi. Ancak o dönemde Judgment'ı da oynadığım için HZD'ye devam etme şansı bulamamıştım. Lakin 108 liraya değer gibi duruyor sonuçta Sony oyunu, prodüksiyonu ve bütçesi sağlam, pişman etmeyecektir.

Her şey için sağ olun, Sekiro'ya biraz daha göz atıp önerileriniz yönünde alacağım oyunları.

1. Daha önce souls oynamadıysanız Sekiro kesinlikle alınmaz.
2. Days Gone alınmaz gerek yok vasatın altında bir yapım.
Sekiro alınmaz ne alaka anlayamadım. Ben ilk souls oyunuma sekiro ile başlamıştım çok beğenip bitirdim o gazla dark souls 3 başladım kanser etti bıraktım. Elden ringi 1 kere denedim yine kanser oldum sildim. Sonra 2.kez sekiroyu bitirdim. Taş gibi oyundur bence soulslardan çok daha kolay ve basit çünkü tek bir silahın var ve biraz daha basit bir oyun. Dark soulsta hangi eşyayı alıcağımı çözemiyordum bile. Bence sekiro türünün en iyisdir ve dark souls 3 ün zamlandığı yerde oda kesinlikle zamlanıcaktır. Days gone ise genel skalaya göre kötü ama fiyatına göre indie oyunların bile 300 tl olduğu yerde days gone sekirodan sonra alınabilir. Beklentiye girmemek lazım.

Çok alaka souls like a Sekiro ile başlanmaz bu herkesin bildiği bir kuraldır. Yeni başlayan biri için kolay falanda değildir yanlış bilgilendirme yapma insanlara. Dark Souls gibi oyunda daha hangi eşyayı alacağını bilmiyorsan hiç oynama zaten aksiyon RPG ve souls like.

Sekiro türünün en iyisi falanda değildir bu türün en iyisi Dark Souls 1 ve Bloodborne dur. Days Gone zaten vasatın altında oyun hiç alınmaz.

Birincisi ben oyun kolay demedim soulslardan kolay dedim. İkincisi dark souls serisi karışık sekiro kadar basit değil sekiroda ne yapacağını bilmen daha kolay. Hikayesi daha anlasılır bonfire lar daha yakın ve yol bulma falan daha kolay. Yani ilk defa soulslike oynayan biri için sekiro daha basit ve kolay oluyor dark soulslara göre. 3.sü Days gone alınmaz diye bir durum yok çünkü zam yicek 100 tl ye güzel grafikli,güzel atmosferli ve fena olmayan aksiyon sistemiyle oynanır. Sürülerde var oyunda çok güzel. Parasına göre değerlendirmek lazım.

Orda kocaman soulslardan kolay yazıyor sözlerimi çarpıtacağına insan gibi yazabilirsin iftira atmadan.Herkesin bildiği bir kuralmış sekiro mu dark souls mu zor diye birden çok foruma bakmıştım önceden hiç böyle bir şeye denk gelmedim. Element uydurmada üstüne yok. fotonda arthur morganın heralde rdr2 ile kıyasladın. Yurt dışı gibi sabit fiyat yok burda aldın aldın yoksa fiyatlar uçuyor. Ha bu arada sekiro türünün en iyisi dediğim dark soulslara göre değil ana teması kılıç olan soulslara göre en iyisi dedim gene bir boş çarpıtma ve iftira söz konusu.

Son düzenleme:
Souls like tarzına nereden giriş yapmak lazım o zaman? Sekiro'dan önce alışmak amacıyla Mortal Shell oynasam yeterli olur mu? Keşke zamanında Dark Souls oyunlarını alsaymışım. Gerçekten ucuzmuş.

Son düzenleme:
Souls like tarzına nereden giriş yapmak lazım o zaman? Sekiro'dan önce alışmak amacıyla Mortal Shell oynasam yeterli olur mu? Keşke zamanında Dark Souls oyunlarını alsaymışım. Gerçekten ucuzmuş.
Kanka ilk souls oyunum sekiro gayette bitiriliyor. 2 3 tane kanser bossu hariç alırsın millet dark soulstan sonra oynadığı için daha zor diyor alışmış kaçmaya parry atamıyor. Ben ilk sekiro oynadığım için öyle bir sorunum olmadı. Hikayesi daha anlaşılır az item var daha basit tek silah yönünü bulması daha kolay. Korkucak bir şey yok. İlk bir kaç saat alışıcaksın sonra hep aynı mantıkla boss geçiyorsun bazı özel bosslar hariç tabiki. Sekiro zam yicek hemen al almadıysan.

Hocam ilk defa oynayacağımda Elden Ring + Mortal Shell mi yoksa Sekiro + Nioh + Mortal Shell mi sizce hangilerini satın alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…