zai2n Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Şimdi indirim döneminden GoW / Sekiro / Spider-Man Remastered mı alsam yoksa GoW / Days Gone / Spider-Man Remastered mı alsam karar veremedim.
Şimdi indirim döneminden GoW / Sekiro / Spider-Man Remastered mı alsam yoksa GoW / Days Gone / Spider-Man Remastered mı alsam karar veremedim.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Temmuz 2023 #2 zai2n dedi: Şimdi indirim döneminden GoW / Sekiro / Spider-Man Remastered mı alsam yoksa GoW / Days Gone / Spider-Man Remastered mı alsam karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Gow, sekiro, spiderman.
zai2n dedi: Şimdi indirim döneminden GoW / Sekiro / Spider-Man Remastered mı alsam yoksa GoW / Days Gone / Spider-Man Remastered mı alsam karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Gow, sekiro, spiderman.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 Sekiro sevenine muazzam bir oyundur ama herkes sevmeyebilir oyun tarzınıza bağlı bir araştırın 2 oyunuda bence.
Sekiro sevenine muazzam bir oyundur ama herkes sevmeyebilir oyun tarzınıza bağlı bir araştırın 2 oyunuda bence.
digitalagony0 Picopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 Daha önce hiç souls like oynamadıysanız Days Gone alın. Souls like türünü test etmek için Mortal Shell alabilirsiniz.(7 TL) digitalagony0 dedi: Daha önce hiç souls like oynamadıysanız Days Gone alın. Souls like türünü test etmek için Mortal Shell alabilirsiniz.(7 TL) Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir durumda kalsam Sekiro alırdım.
Daha önce hiç souls like oynamadıysanız Days Gone alın. Souls like türünü test etmek için Mortal Shell alabilirsiniz.(7 TL) digitalagony0 dedi: Daha önce hiç souls like oynamadıysanız Days Gone alın. Souls like türünü test etmek için Mortal Shell alabilirsiniz.(7 TL) Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir durumda kalsam Sekiro alırdım.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 Hocam sekiro size hitap etmeyebilir ama days gone yi net seversiniz atmosferi ve teması harika film gibi oyun
Hocam sekiro size hitap etmeyebilir ama days gone yi net seversiniz atmosferi ve teması harika film gibi oyun