Eğer kılıç dövüşü veya souls-like seviyorsan Sekiro ama açık dünya, parkur veya kıyamet sonrası türü seviyorsan Dying Light 2.
Şahsen Dying Light 2'yi tercih ederim, farklı sonları ve açık dünyası sayesinde daha uzun süre oynanabilir gibi geliyor.
Eğer kılıç dövüşü veya souls-like seviyorsan Sekiro ama açık dünya, parkur veya kıyamet sonrası türü seviyorsan Dying Light 2.
Şahsen Dying Light 2'yi tercih ederim, farklı sonları ve açık dünyası sayesinde daha uzun süre oynanabilir gibi geliyor.
Uzun süre oynamak derken bahsettiğim şey oyunun hikayesinin uzunluğu değil. Hikaye uzunluğu konusunda Sekiro daha uzun gözüküyor.
Benim bahsettiğim şey Dying Light 2'de haritada parkur yaparak gezmek, farklı sonları denemek gibi şeylerle ana hikayeyi bitirdikten sonra oynamaya daha uzun süre devam etmek. Aslında Sekiro'yu henüz oynamadım, tekrar oynanabilirlik konusunda bir şey diyemem ancak Dying Light 2'yi tekrar tekrar oynarsınız.
Hocam ben de diyorum ki ben bunu biliyorum fakar birini seçseniz sebebi ne olurdu diyorum. Bunu yazan olacağından belirtmiştim, her zaman aynı türler arasi seçim olmuyor maalesef farkli iki tür arasinda kalınabiliyor.