Sekiro vs Elden Ring

CordiB

Hectopat
FromSoftware oyunlarına bu 2'sinden biriyle başlamayı düşünüyorum sizce hangisiyle başlamalıyım performans olarak Elden Ring hakkında endişelerim var biraz, sistemim 40 FPS civarı veriyor oyunun keyfini baltalar mı sizce? Sekiro 55 60FPS arası alabiliyorum izlediğim testlerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS konusu kişiden kişiye değişebiliyor ama beni rahatsız ederdi. Onun dışında Sekiro'dan başlanabilir. Hem zorluk dışında diğer soulslara pek benzemediğinden daha kolay alişabilirsin hem de Elden Ring'den daha iyi bence.

Sekiro oynayabilirsen souls oyunları sana kolay gelebili ben olsam ilk Elden Ring'den başlardım.
Ki bu karşılaştırma mantıksız çünkü ikisi de farklı tür oyunlar Sekiro souls oyunu değil souls like bir oyun.

Elden Ring zor oyun ve o FPS ile o oyunu oynamaya çalışmak, bence oldukça zor olacaktır. Sekiro ile başlayabilirsiniz.

İkisini de oynamış biri olarak Sekiro derim.
Elden Ring hele eğer ki türe girmiş biri değilseniz öğrenmesi vakit alacak bir oyun. Elden Ring soulsların en büyüğü olduğu için öyle hemen her şeye hakim olunabilecek bir oyun değil. Sekiro ise her ne kadar souls-like olarak geçse de ve souls mekaniklerinin bir kısmını kapsasa da aynı şekilde yine bir kısmını kapsamıyor. Bu yüzden mantık ve mekanikler olarak birbirlerinden uzak oyunlar. Hem türe sekiro ile başlayarak souls-like türünün temel mekaniklerini öğrenebilirsiniz. Gizli yerler, dinlenme ve can tamamlayan restpointler, gizli NPC diyalogları vb. Sekiro içerik bakımından Elden Ring'in onda biri değildir. O yüzden öğrenmesi daha kolay bir oyun hem Sekiro'yu hızlıca bitirip Elden Ring'te çok daha fazla vakit harcarsınız. Ancak Sekiro daha zor bir oyun Elden Ring'den. Tabii belirli bir süre sonra alışıyorsunuz. Optimizasyon ve FPS açısından Sekiro daha iyi olacaktır. Sizin için daha derli toplu bir deneyim olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…