Sekiro vs Mafia D.E. vs Cyberpunk 2077

Coda

Hectopat
Siz olasınız hangi oyunu alırdınız?

Sabaha kadar Sekiro. Mod yukle bir daha oyna. Karakter skini kur, bir de oyle oyna. Oyundaki combat baska yerde yok.

Souls oynamadıysan Sekiro mantıklı değil. Türe giriş için iyi bir oyun değil. Mafia hikâye odaklı lineer bir oyun. Uzun süre oynayamazsın. Cyberpunk 2077 daha f/p olur.

@Guthwine ben pek katilmiyorum souls-like oynamadıysan girme yorumuna. Soulslarla pek alakasi yok Sekiro'nun. Sadece oldukten sonra az ötede dogmak souls ise orasini bilemem.

Ek olarak ben Miyazaki'nin islerine Sekiro ile girdim. Dark Souls'lar epey yavan geldi, pek oynayamadim bile.

@292469 birkaç ay önce Sekiro almıştım. Acaba doğru mu yaptım diye konu açtım sonra. Konuma gelen mesajlardan sonra da iade ettim oyunu. Daha fazla inceleme ve videoya bakınca da mantıklı geldi yaptığım. Tabii bir tecrübe kadar kesin bilgi içermez yaptıklarım. Dediğin gibi Sekiro klasik soulslardan farklı bir tarzda.

4 kez bitirdim. Birini mouse klavye ile oynadim. Gamepad kadar kesinlikle rahat degil ama oynaniyor. Bitiriliyor bile.
Çok rahat değilse gamepad alayım diyorum başka oyunlarda da kullanırım ama gerek yoksa almayacağım. Siz hangi gamepad'le bitirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…