FutureLight
Hectopat
40'dan 150₺'ye çıktı hocam hiç 300 olmadı.
Hocam o eski zam 1.8'den 10'a çıktığında 300'ü gördü
40'dan 150₺'ye çıktı hocam hiç 300 olmadı.
Oyun fiyatlarını genelde geliştirici ekip belirlemez, yayımcı belirler ve Elden Ring ile Sekiro'nun yayımcısı aynı değil. Sekiro: Shadows Die Twice'ın yayımcılığını Activision yaptı, Elden Ring'in ise Bandai Namco yani aynı durumun gerçekleşeceği belli değil.Firmanın son oyunu önce 300 sonra 500 sonra da 600₺ oldu. Arjantin dışında en ucuz satılan ikinci ülkede fiyatı 600₺ civarı. Zamlanması yüksek ihtimal.
13 yıllık oyun %500'den fazla zamlanıyor bu niye zamlanmasın?4 yıl önce çıkmış oyunun zamlanacağını düşünmüyorum ancak burası Türkiye her şey olabilir emin de değilim şimdi.
Bence zamlanmaz. 2019 oyunu ve fiyatı zaten biraz tuzlu. Eğer zamlanacaksa Souls oyunları belki biraz zamlanır.Bildiğiniz gibi son zamanlarda oyunlar zamlanmaya başladı. Bu oyunu almayı düşünüyorum fakat zamlanır mı onu merak ediyorum.
300 lira hiç olmadı. 40 lira iken 150 lira oldu.Zammı iptal etmişler. 300'dü 150 şu an orijinal fiyatı.
Hocam o eski zam 1.8'den 10'a çıktığında 300'ü gördü.
Hayır hiç 300 olmadı.
326TL gözüküyordu bir ara. Olmuştu ama iptal mi ettiler bilemeyeceğim.Hayır hiç 300 olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.