Sekiro'da bosslarla tekrar savaşınca daha mı güçlü oluyorlar?

clJayn

Decapat
Daha fazla  
Az önce genichiro bossunu yendim ve eğlendiğim için tekrar savaşmak istedim ama normalde yarı can hasar vuran hareketleri canım artmış olmasına rağmen tek atıyor. 1 oku bütün posturemi dolduruyor. Yeniden oynayınca güçleniyor mu bunlar?

Reflection of Strength ile oynamışsınız. Emin değilim fakat genel olarak NG+ oynarken sizin kadar olmasa da güçleniyorlar. Atak gücü 51 filan oldu benim ama bosslara karşı hala hata yapınca ölüyorum. Belki biraz daha hızlı alt ediyorum ama hasar yerken pek fark etmiyor. Sizinle beraber bir miktar scale oluyorlar yani. Ama bahsettiğiniz kadar olmuyor normalde.

Reflection of strength ile oynamışsınız. Emin değilim fakat genel olarak ng+ oynarken sizin kadar olmasa da güçleniyorlar. Atak gücü 51 filan oldu benim ama bosslara karşı hala hata yapınca ölüyorum. Belki biraz daha hızlı alt ediyorum ama hasar yerken pek fark etmiyor. Sizinle beraber bir miktar scale oluyorlar yani. Ama bahsettiğiniz kadar olmuyor normalde.

Evet reflection of strength girdim. Ng+ da güçlendiklerini biliyordum ama reflection of strengthde bu kadar güçleneceğini beklemiyordum. Gerçek anlamda mikiri atamazsam o attackdan tek yiyorum şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı