Rewoxs Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Dün Sekiro almıştım. Fakat kontrolcü oyun içindeyken çalışmıyor. DS4Windows kullanmaya çalıştım olmadı. Sorunun çözümü nedir?
Merhaba. Dün Sekiro almıştım. Fakat kontrolcü oyun içindeyken çalışmıyor. DS4Windows kullanmaya çalıştım olmadı. Sorunun çözümü nedir?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 11 Temmuz 2023 #2 Rewoxs dedi: Merhaba. Dün Sekiro almıştım. Fakat kontrolcü oyun içindeyken çalışmıyor. DS4Windows kullanmaya çalıştım olmadı. Sorunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... X360'ce ye baktınız mı? Artı 0 Eksi
Rewoxs dedi: Merhaba. Dün Sekiro almıştım. Fakat kontrolcü oyun içindeyken çalışmıyor. DS4Windows kullanmaya çalıştım olmadı. Sorunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... X360'ce ye baktınız mı?
KS KS Rewoxs Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 OnurOfc dedi: X360'CE ye baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet denedim o da çalışmadı. Artı 0 Eksi