KawaiSobaBorusu Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Bazı oyunlarda düşük grafik modu oluyor internette bazı Sekiro modlarıını gördüm fakat hep bir sorun vardı sizin bildiğniz var mıdır acaba?
Bazı oyunlarda düşük grafik modu oluyor internette bazı Sekiro modlarıını gördüm fakat hep bir sorun vardı sizin bildiğniz var mıdır acaba?
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.342 Çözümler 13 Yer Edirne 1 Mart 2024 #2 Bildiğim kadarıyla yok diye biliyorum.
KawaiSobaBorusu Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #3 emn1212 dedi: Bildiğim kadarıyla yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.556 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 Yani, tabii sistemden sisteme göre değişir fakat LowSpecGamer çoğunlukla yardımcı olur. FC3'ü 13 FPS'te oynamaktansa onun rehberi ile 30'da oynamıştım. Daha düşük grafikler, fakat daha iyi ve oynanabilir bir performans. İstersen onun Sekiro rehberine bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yani, tabii sistemden sisteme göre değişir fakat LowSpecGamer çoğunlukla yardımcı olur. FC3'ü 13 FPS'te oynamaktansa onun rehberi ile 30'da oynamıştım. Daha düşük grafikler, fakat daha iyi ve oynanabilir bir performans. İstersen onun Sekiro rehberine bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et