aerwnk Femtopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Sekiro'da Genichiro'yu gecemiyorum ve klavye ile oynamak aşırı zor cok zor ilerleme kaydediyorum. Onerileriniz var mı?
Sekiro'da Genichiro'yu gecemiyorum ve klavye ile oynamak aşırı zor cok zor ilerleme kaydediyorum. Onerileriniz var mı?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.191 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 TR altyazı ile tek tek anlatmış. Bunu izleyip de geçemiyorsan farklı bir önerim yok maalesef. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TR altyazı ile tek tek anlatmış. Bunu izleyip de geçemiyorsan farklı bir önerim yok maalesef. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lanex.ez Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Trainer aç
Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 17 Temmuz 2024 #4 Upgradeleri yapman lazım kral. Başka alanlara git.