Çözüldü Sekiro'da modlar nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Suna Suna

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna CJ modu kurdum ama nasıl kaldıracağımı bilmiyorum, Oyunu modu yükledikten sonra silmiş, bir süre sonra yeniden indirince modun yine durduğunu gördüm.

Çözüm
Oyunun dosyalarında olan mods klasörünü silin diğer türlü bilmiyorum.
Oyuna ait dosyaları tamamen sildiğinizden emin olun. Oyun orijinal mi? Orijinal ise nereden aldınız? Steam ise eğer atölye desteği olabilir oradan yüklediyseniz modu, aboneliğinden çıkmanız gerekiyor.

Çözüm
Oyuna ait dosyaları tamamen sildiğinizden emin olun. Oyun orijinal mi? Orijinal ise nereden aldınız? Steam ise eğer atölye desteği olabilir oradan yüklediyseniz modu, aboneliğinden çıkmanız gerekiyor.

Nexus Mods'dan indirmiştim, Steam üzerinden oynuyorum.

O zaman oyunun dosyalarında bulunan tüm dosyaları kontrol edin hepsinin silindiğine emin olun başka bir çözüm gelmiyor aklıma maalesef.
İşte benim problemim orda, O dosyaları nasıl bulacağımı bilmiyorum.

Modu, mods klasörüne değil de oyunun dosyalarına overwrite yaptım sanıyordum, yani mods klasörü olduğunu unutmuşum. Sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…