Yani shura skinin almak için illaki shura endingi mi yapmam lazım? Ayrıca mortal journey ne oluyor tam olarak?hocam çeşit çeşit gaunlet var;
Oyunu bir kere dahi olsa bitirirseniz en basit olanı yani divine heir gaunlet'i açılıyor.
Shura ending'i ile oyunu bitirirseniz ekstra olarak shura ending'i de açılıyor.
owl father'ı kesip herhangi bir ending ile bitirirseniz severance gaunleti açılıyor.
bu yukarıdaki tüm gaunletleri tamamlarsanız da mortal journey açılıyor.
Shura skini için shura gaunletini bitirmeniz gerekiyor hocam. shura gaunleti açmak için de şimdi tekrar kontrol ettim yukarıda yazdığım owl(father) bossunun yanında demon of hatred bossunu da kesmeniz gerekiyormuş. ki bu bosslar da shura ending'i ile bitirirseniz karşınıza çıkmıyor zaten yani shura gaunlet için en az bir ng+ bitirmeniz gerekiyor. Kaçırdığınız birşey yok yani şu ana kadar, bu ending öncesi owl father ve demon of hatred'i kestiğinizden emin olun sonraki ng+ için ise hızlıca shura ending'ine ilerleyin zaten çok hızlı gelebilirsiniz oraya sonrasında gaunlet açılacaktır bu şekilde.Yani shura skinin almak için illaki shura endingi mi yapmam lazım? Ayrıca mortal journey ne oluyor tam olarak?
Shura skini için shura gaunletini bitirmeniz gerekiyor hocam. Shura gaunleti açmak için de şimdi tekrar kontrol ettim yukarıda yazdığım owl(father) bossunun yanında demon of hatred bossunu da kesmeniz gerekiyormuş. Ki bu bosslar da shura Ending'i ile bitirirseniz karşınıza çıkmıyor zaten yani shura gaunlet için en az bir ng+ bitirmeniz gerekiyor. Kaçırdığınız bir şey yok yani şu ana kadar, bu ending öncesi owl father ve demon of Hatred'i kestiğinizden emin olun sonraki ng+ için ise hızlıca shura ending'ine ilerleyin zaten çok hızlı gelebilirsiniz oraya sonrasında gaunlet açılacaktır bu şekilde.
Mortal journey gaunleti de tüm bossları içeren hatta oyunda olmayan "inner" geni owl ishhin gibi bossları da içeren bir gaunlet 16 17 tane falan boss olması lazım orada ekstra bir ödülü de yoktu sanırım ego tatmini dışında
Hocam çok teşekkür ederim bilgiler için anladığım kadarıyla shura gaunlet için shura endingi bitirmem lazım ayrıca değil mi?
Bir de ng+ örnek vermek gerekirse resident evil 4 remake gibi deli dehşet güçlü oynadığımız düşmanların her şeyinin aynı kaldığı bir save mi oluyor? Yoksa bossların gücü bizim gücümüze orantılı mı oluyor?
Yok hocam onu anladım zaten de yani o bosları kestikten sonra ng+'ta shura endingi bitirmem lazım gaunlet için yani onu demek istemiştim doğru anladım değil mi? Bir de şu anda owl (father) bosuna nasıl ulaşacam bilmiyorum yok o boss hirate estate'te yok nasıl kesicem onu? Galiba onu emma veriyordu ama şu an hikayede ishin hasta ve emma onun yanında talk açınca da aynı şeyleri söylüyor. Çözümü nedir?Sadece shura endingi yetmiyor yukarıda anlatmaya çalıştım tekrar yazayım şu an sizin yapmanız gereken bu oyunu bitirmeden owl(father) bossunu yani hirata estate'e ikinci ziyerette karşınıza çıkacak olan bossu ve demon of hatred'i kesmeniz gerekiyor sonra oyunu istediğiniz ending ile bitirin. Sonrasında ng+ başlayıp shura endingi ile oyunu bitirmeniz gerekiyor sonrasında gaunlet açılacak.
Souls oyunlarında ng+ döngülerinde ng+7ye kadar canavarlar ve bosslar güçleniyor hocam nispeten daha kolay gelecektir ilk oyuna göre ama güçleniyor herşey.
Evet hocam.Yok hocam onu anladım zaten de yani o bosları kestikten sonra ng+'ta shura endingi bitirmem lazım gaunlet için yani onu demek istemiştim doğru anladım değil mi?
Hocam emma ve sculptor konuşurken onlara birkaç kez eavesdrop yapma sonrası alınan father bells charm ile hirataya ikinci ziyaret oluyordu fakat adımları tam hatırlayamıyorum şu an ona internetten sekiro wiki sayfalarından vs bakın istersenizBir de şu anda owl (father) bosuna nasıl ulaşacam bilmiyorum yok o boss hirate estate'te yok nasıl kesicem onu? Galiba onu emma veriyordu ama şu an hikayede ishin hasta ve emma onun yanında talk açınca da aynı şeyleri söylüyor. Çözümü nedir?
Kuros charm ng+ da oyun başı kuronun size verdiği birşey. Eğer kuroya geri verirseniz oyun zorlaşıyor. Şöyle ki deflect yapamadığımız blocklardan da hasar alır hale geliyorsunuz daha fazla hasar alıyorsunuz ve düşmanlar da daha güçlü oluyor. Ekstra bir challenge isteyenler için kısaca, bir getirisi yokAyrıca hocam kuros charm diye bir şey de varmış onun olayı nedir? Nasıl alınıyor?