Sekiro'da Strength Of Gaunlet nasıl açılır?

DoH için çatıya çıkmalı bir cheese var boss direk intihar ediyor yapması biraz zor ama bossu kesmekten daha kolay kesinlikle :D Nu videoda nasıl yapıldığı gösteriliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


İsshine gelince de aslında olay biraz ikinci fazda çünkü son faz biraz rng ile elektrik saldırısı beklemenize bakıyor genichironun son elektrikli fazı gibi. Elektriği yansıtarak rahatça kesebiliyorsunuz ama dediğim gibi asıl olay bence 2. fazda.


Hocam çok teşekkürler ayrıca isshini kesememe sabebim biraz da mikiri counterlaırn başarısız olmasından kaynaklı. Mikiri counter yapıyorum bazen oluyor bazen olmuyor 50 50 gibi hatta çoğunlukla olmuyor. Nasıl yapabilirim? Mikiri counterı nasıl doğru şekilde yaparım, mikiri counterda ileri tuşu artı dodge tuşu mu kullanmak lazım yoksa sadece dodge mu? Ayrıca çok yakın ya da uzak olunca oluyor mu bu mikiri? Genel olarak nasıl yaparım bu saldırıyı? Tam kırmızı işaret çıktıktan sonra mı yapmam lazım? Ya da tam parıltıyı mı beklemek lazım? Bu arada klavye mouse oynuyorum. Arada bir yorulursam gamepad geçiyorum.

Hocam dün ishini 4 gün aradan sonra tekte geçtim. Demon of hatred ise malum çok zor olunca cheese yaparak geçtim. Şimdi gaunletler açıldı iki tane. Severence ve divine heir.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı