Sekiro'da yol gidişatı önemli mi?

Ahlunis

Hectopat
Daha fazla  
Sekiro'ya bir şans daha vereceğim en baştan oynayacağım ama YouTube'dan sürekli nereye önce gitmem gerektiğine bakmak çok sıkıcı geldiği için bırakmıştım, siz nasıl oynayıp bitirdiniz ne önerirsiniz? Nasıl oynamalıyım sizce?

Zaten aslında bakmana gerek yok genel olarak gidiceğin yer belli bir şekilde kendin bulabiliyorsun birazcık gezinsen ama işte güçlenmek için gereken item ( boncuk gibi bir şeydi ) bazen değişik yerlerde olabiliyor ya da gizli yerler oluyor. Şahsen ben kendim bir yere kadar oynayıp rehber videosundan oraya kadar bakıyordum kaçırdığım bir şey var mı diye.

Hiçbir yere bakmadım. Denedim öldüm, denedim öldüm sinirlendim çıktım, iki gün sonra denedim yine öldüm. "Several days later" başardım ve nasıl bittiğini bile anlamadım. Çok keyif aldım, sana tavsiyem de bu yöndedir.

Sekiro aşırı derecede düz ilerleyen bir oyun. NPC'leri dinleyip düz ilerlediğinde 1-2 kısım hariç yolunu buluyorsun. Bir tek opsiyonel bossları kaçırırsın o kadar.

Sekiro aşırı derecede düz ilerleyen bir oyun. NPC'leri dinleyip düz ilerlediğinde 1-2 kısım hariç yolunu buluyorsun. Bir tek opsiyonel bossları kaçırırsın o kadar.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim, bir de TR yamaya gerek var mı çünkü bazı ipuçlarında çeviride hata olmuş İngilizcem yeterli seviyede ama hikaye ağır olunca bazen anlamıyorum gerekli mi sizce?

Oyunun 60 fps kilitli olması bilerek yapılan bir şey mi? Program aracılığı ile kaldırmalı mıyım?

Ben TR yama olmadan önemli bilgileri anlamıştım. Onun dışında hikâye işini Youtube'dan video izleyerek çözdüğüm için hikâyeyi takip etmedim. O yüzden ne kadar ağır bir anlatım var bilmiyorum.

Kendin yolları keşfedip bul, rehberi ikide bir açıp bakmak zevkini öldürür aynı bir filmi izlerken "off buradan sıkıldım atlayayım" diyip ileriye sarıp olayın gidişatından bir b*k anlamamak gibi düşünebilirsin.

Gidişat bazı şeyleri değiştirir ama spoiler olacağı için yazamıyorum. Fakat geldiğiniz yere kadar rehber izlemeyin. Sonradan dönüp bakın arkadaşın dediği gibi. İlk oynadığımda ben de öyle yapmıştım. Hikayeyi oyundan anlamanız gerçekten çok zor. NG+ yapacağınız zaman bakabilirsiniz. VaatiVidya kanalı İngilizce anlatıyor ama biraz karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…