Sekiro'nun mükemmel bir oyun olması

Fahrettin D****

Decapat
Evet, Dark Souls 1, 2, 3 de bitirdim fakat bu bir başyapıt...

20190322150443_2.jpg

Son düzenleme:
Dark Souls oyunlarını oynamadım, oyunu sırf zor olduğu için oynamak saçma geliyor. Bu da Dark Souls oyunları gibi mi?

Dark Souls oyunlarını oynamadım, oyunu sırf zor olduğu için oynamak saçma geliyor. Bu da Dark Souls oyunları gibi mi?
Hocam öyle fakat Sekiro'nun mekanikleri daha hızlı ve daha iyi gibi. Dark Souls oynarken tek yaptığınız geriye kaç, saldır. Sekiro'da bildiğim kadarıyla türlü türlü mekanikler var, olmasa bile göze çok hoş geliyor.

Hocam bilgi her zaman güçtür yetenek ikinci plandadır.
Bu Dark Souls serisinde hikayeyi anlamak için araştırıp bilgi toplamak gerekiyor. Boss fight kısımlarında ise öle öle boss karakterin algoritmasını çözüyorsun sanırım. Saçma geliyor hocam bana. Eziyet gibi.

Hocam çok sabırlı bir şekilde oynadım ama yine de delirdiğim oldu oynarken.

Herkes Demon Soulstan oynamaya başlasa anlar ama direk 3'ten başlayanlar var zor gelmesi çok normal en kötü 2'den başlanmalı hadi 1'in grafikleri kötü.
Bu Dark Souls serisinde hikayeyi anlamak için araştırıp bilgi toplamak gerekiyor. Boss fight kısımlarında ise öyle öyle boss karakterin algoritmasını çözüyorsun sanırım. Saçma geliyor hocam bana. Eziyet gibi.

Oyundaki Level atlatmalar da çok önemli hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı