Fahrettin D****
Decapat
Evet, Dark Souls 1, 2, 3 de bitirdim fakat bu bir başyapıt...
Son düzenleme:
Dark Souls oyunlarını oynamadım, oyunu sırf zor olduğu için oynamak saçma geliyor. Bu da Dark Souls oyunları gibi mi?
Hocam çok sabırlı bir şekilde oynadım ama yinede delirdiğim oldu oynarken.Evet, Dark Souls 1, 2, 3 de bitirdim fakat bu bir başyapıt...
Hocam öyle fakat Sekiro'nun mekanikleri daha hızlı ve daha iyi gibi. Dark Souls oynarken tek yaptığınız geriye kaç, saldır. Sekiro'da bildiğim kadarıyla türlü türlü mekanikler var, olmasa bile göze çok hoş geliyor.Dark Souls oyunlarını oynamadım, oyunu sırf zor olduğu için oynamak saçma geliyor. Bu da Dark Souls oyunları gibi mi?
Bu tür oyunlar her ne kadar güzel olsalar bile yeteneğim olmadığı için hiçbir zaman sevemeyeceğim. Dark Souls 3'ün ilk boss fight kısmında klavyeyi kıracak seviyeye gelmiştim.
Bu Dark Souls serisinde hikayeyi anlamak için araştırıp bilgi toplamak gerekiyor. Boss fight kısımlarında ise öle öle boss karakterin algoritmasını çözüyorsun sanırım. Saçma geliyor hocam bana. Eziyet gibi.Hocam bilgi her zaman güçtür yetenek ikinci plandadır.
Hocam çok sabırlı bir şekilde oynadım ama yine de delirdiğim oldu oynarken.
Bu Dark Souls serisinde hikayeyi anlamak için araştırıp bilgi toplamak gerekiyor. Boss fight kısımlarında ise öyle öyle boss karakterin algoritmasını çözüyorsun sanırım. Saçma geliyor hocam bana. Eziyet gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.