tremzzs Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 13 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #1 Merhabalar, konuyu tam ne yapacağımı tahmin edemedim onun için kusura bakmayın. İşlemcimi tıpkı Crosshair gibi küçük bir şekilde + yapmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba? Ama çok büyük olmaması lazım.
Merhabalar, konuyu tam ne yapacağımı tahmin edemedim onun için kusura bakmayın. İşlemcimi tıpkı Crosshair gibi küçük bir şekilde + yapmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba? Ama çok büyük olmaması lazım.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 7 Nisan 2022 #2 crosshair cursors - Search Results seç, beğen, kur. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS tremzzs Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 13 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #3 Windows 7 dedi: crosshair cursors - Search Results seç, beğen, kur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum. Artı 0 Eksi
Windows 7 dedi: crosshair cursors - Search Results seç, beğen, kur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 7 Nisan 2022 #4 Fare ayarları > ek fare seçenekleri > işaretçiler > normal seçim > gözat: Buradan değiştirebilirsin, cross şeklinde de var. Artı 4 Eksi
Fare ayarları > ek fare seçenekleri > işaretçiler > normal seçim > gözat: Buradan değiştirebilirsin, cross şeklinde de var.