Kara Teknolojist Centipat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 2 2 Aralık 2022 #1 Bilgisayarı hazır sistem aldım ve driver ve benzeri ayarlar yaptım Chrome'u bir yerden bir yere sürüklerken kasarak sürüklüyor ama onun haricinde hiçbir şeyi yok bunu nasıl düzeltebilirim? Ve sadece Chrome'da oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2022
Bilgisayarı hazır sistem aldım ve driver ve benzeri ayarlar yaptım Chrome'u bir yerden bir yere sürüklerken kasarak sürüklüyor ama onun haricinde hiçbir şeyi yok bunu nasıl düzeltebilirim? Ve sadece Chrome'da oluyor.
Çözüm aliozgr 19 Ocak 2023 Chrome ayarlarında; Sistem > Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan ayarını devre dışı yapın. Aynı sorunu yaşayıp çözümünü çok aradım, kim bu sorunu yaşadıysa arayıp çözümü atmaya çalışıyorum
Chrome ayarlarında; Sistem > Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan ayarını devre dışı yapın. Aynı sorunu yaşayıp çözümünü çok aradım, kim bu sorunu yaşadıysa arayıp çözümü atmaya çalışıyorum
aliozgr Femtopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #2 Chrome ayarlarında; Sistem > Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan ayarını devre dışı yapın. Aynı sorunu yaşayıp çözümünü çok aradım, kim bu sorunu yaşadıysa arayıp çözümü atmaya çalışıyorum Artı 0 Eksi Çözüm
Chrome ayarlarında; Sistem > Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan ayarını devre dışı yapın. Aynı sorunu yaşayıp çözümünü çok aradım, kim bu sorunu yaşadıysa arayıp çözümü atmaya çalışıyorum
KS KS Kara Teknolojist Centipat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 100 Çözümler 2 21 Ocak 2023 #3 aliozgr dedi: Chrome ayarlarında; Sistem > kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan. Ayarını devre dışı yapın. Aynı sorunu yaşayıp çözümünü çok aradım, kim bu sorunu yaşadıysa arayıp çözümü atmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaradı çok sağ olun 2 ayda olsada yardımcı oldunuz. Artı 0 Eksi
aliozgr dedi: Chrome ayarlarında; Sistem > kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan. Ayarını devre dışı yapın. Aynı sorunu yaşayıp çözümünü çok aradım, kim bu sorunu yaşadıysa arayıp çözümü atmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam işe yaradı çok sağ olun 2 ayda olsada yardımcı oldunuz.