Seks başlı başına çok ilginç bir olay

Neyse ki internet ortamında özgüven kazanacağı sanacak kadar düşmedim hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama neden?

Pozisyonuna göre değişir. Garip bir pozisyon istiyorsanız X-factor deneyebilirsiniz. 2 kişi bir çarpı olmak garip olmalı.
Hocam şimdi baktım da çok komik bir pozisyon gibi duruyor. O anki konuşmayı ve bakışmayı bir hayal edin.
E: "Eee X olduk mu?"
K: "Ne bileyim, olmadık galiba?"

Oray ve Koray bey miydi hocam bu? Bu videoları izleyeli baya oluyor.

Neyse ki internet ortamında özgüven kazanacağı sanacak kadar düşmedim hocam.
Şakasına atmıştım zaten.
Mizah konusunda bile tartışma çıkaran tekerlekpat halkı. Tamam en marjinal sizsiniz.
Amacım tartışma çıkarmak değildi. Neden durup dururken böyle bir konu açtığını anlayamadım. Aklıma bu tip konular geldi.

Bunu da ekleyeyim.

Matematik ve Fizik notum ortaya çıkınca evde ortam biraz gerildi. Hep ciddi oyun haberi konusu açtıktan sonra kafa dağıtmalık açayım dedim konuyu. Milletçe sekse açız zaten. Video aracılığı ile iyi muhabbet çıkar dedim. Anlaşılan böyle bir konuyu açması için yanlış kişiyim. Forum üyelerinin benden beklentisi başka.

Hoca yani, neyse. Bir şey yazmayayım

Hoca bence süt içmekte hiç ilginç bir şey yok yani. Sadece biraz acı koyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…