adanaliheidideros Attopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2024 #21 Furkan Borak dedi: Türkiye'de çok dinleyeni, seveni yok ama bu benim en sevdiğim şarkı ve en sevdiğim grup arkadaşlar. 2.si'de mor ve ötesi, bir derdim var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıya bayılıyorum ya. Dinleyin acil. Bu arada bu da benim hesabım, takipleşebiliriz furkanborakk User · furkanborakk open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Meleklerim vardı beni toplarlardıı. Bu şarkı şaheser ya. Ekledim hocam seni.
Furkan Borak dedi: Türkiye'de çok dinleyeni, seveni yok ama bu benim en sevdiğim şarkı ve en sevdiğim grup arkadaşlar. 2.si'de mor ve ötesi, bir derdim var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkıya bayılıyorum ya. Dinleyin acil. Bu arada bu da benim hesabım, takipleşebiliriz furkanborakk User · furkanborakk open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Meleklerim vardı beni toplarlardıı. Bu şarkı şaheser ya. Ekledim hocam seni.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 6 Ağustos 2024 #22 Muhteşem ötesi. adanaliheidideros dedi: Meleklerim vardı beni toplarlardıı. Bu şarkı şaheser ya. Ekledim hocam seni. Genişletmek için tıkla...
Muhteşem ötesi. adanaliheidideros dedi: Meleklerim vardı beni toplarlardıı. Bu şarkı şaheser ya. Ekledim hocam seni. Genişletmek için tıkla...
adanaliheidideros Attopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2024 #23 Furkan Borak dedi: Muhteşem ötesi. Genişletmek için tıkla... Bence Son feci bisikletin en iyi şarkısı
Furkan Borak dedi: Muhteşem ötesi. Genişletmek için tıkla... Bence Son feci bisikletin en iyi şarkısı