Sel hasarlı Ford C-Max 2007 alınır mı?

NNjj34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 2007 model otomatik dizel 285 bin Km'de bir Ford C-Max alacaktım fakat aracın sel hasarına uğradığını ve 40 bin tuttuğunu öğrendim. Olay 2020'de olmuş sizce böyle bir araba alınır mı? Alacağım kişi yani galeri motorun Ford servisinde sıfırdan yapıldığını söylüyor.

Hocam hiç bulasmayin sel hasarli arabaya para vereceginize paranizi yakin kul edin daha iyi

Yanından bile geçmeyin, sıfır motor genelde eskisi gibi kaliteli olmuyor. Ayrıca araba 285 binde

Anladım, verdiğiniz bilgiler ve cevaplar için teşekkür ederim.

Sel hasarlı araç alınmaz.

Kusura bakmayın bir soru daha sormak istiyorum ,Opel Astra 330 bin km de 2011 otomatik hasar kaydı yok değişen yok boya önemli yerlerde değil bir araba var o nasıl aynı yer de ondan almak istiyorum iyi fiyata veriyor.

550 bin lira olabilir en fazla bir de otomatik olsun.

Hocam 2012 veya 2013 civarinda 150-200k kilometre arasi Hyundai i20 alinabilir, veya Hyundai Accent blue, veya Toyota Corolla yine ayni sekilde eski tarihli bulabilirsiniz 450-550k arasina. Tabii bu tarz arabalari alirken cok saglam bir ekspertize goturup sanzimanlarina detaylica baktirin

Tamam, teşekkür ederim bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…