Selçuk Üniversitesi nasıldır?

eneskarmeb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kolay gelsin. Selçuk Üniversitesi’nde Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği okumaya puanım yetiyor. Sizce bu üniversitede okunur mu? Burada okuyan biri şehir ve okul hakkında bilgi verirse sevinirim.

Üniversite genel olarak güzel üniversite. Köklü üniversitedir. Tavsiye ederim. Ulaşım yönünden de sorunun olmaz. Tramvay yoluyla ulaşım sağlanıyor ve tramvayı bedavadan biraz pahalı diyebilirim, diğer birçok şehire göre ulaşımın fiyatı da uygun.

Genel olarak son 5 yıldır sosyal medyada yapılan konya şakaları insanı korkutuyor.

@eneskarmeb, her şehrin olumsuz insanı olur illaki. Onlardan yola çıkarak şehir hakkında genelleme yapmak doğru olmayacaktır.

@eneskarmeb, her şehrin olumsuz insanı olur illaki. Onlardan yola çıkarak şehir hakkında genelleme yapmak doğru olmayacaktır.

Hocam İstanbul'da yaşıyorum. Ya Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği okuyacağım, ya da Selçuk Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği veya bilgisayar Mühendisliği. Fakat ilk okulu duyan bilen kimse yok neredeyse. Bölümü hakkında da düzgün bir bilgi yok. Ne yapacağımı bilemedim.

Universite çok köklü çoğu bölümde profesör sayısı yeterli. Kampüs harika yani kolay kolay böyle iyi kampus yoktur en iyi üniversiteler hariç, ulaşım universite kartı ile basıyorsun 7 TL gibi bir ücret, kampus içi tramvay var bu ücretsiz. Okul yemekleri gayet iyi, AVM tarzı bir merkezi var içinden kahvaltı ve bir sürü yemek çeşidi ve market var. Halka o kadar abartı önyargın olmasın asla denilen gibi değilmiş. Şehir peyzajı mükemmel, spor müsabakaları bol, hemen yakın da öğrencilerin takıldığı bosna var yürüyerek 20dakika yurtlar ise kampüs içi 2 adet KYK var. İkisi de 4 kişilik; alaadin yurdu bahçesi büyük binalar 3 katlı 3 blok halı saha ve spor salonu var kedi köpek kaplumbağa her yer çimen samimi ortam var ama tuvalet banyo ortak şahsen oda da klozette olması yerine ben tercih ediyorum ve daha rahat odadakiler sonuçta duymuyor ya da bir sıra olmuyor. Diger yurt yeni nesil çok katlı soyvet tarzı binalar ama tuvalet banyo içinde. Başka bir şey merak edersen sor.

Üniversite çok güzel şehiride çok güzel ben Konya'da yaşıyorum insanı dışında bayağı iyi.

Üniversite çok güzel şehiride çok güzel ben Konya'da yaşıyorum insanı dışında bayağı iyi.
Üniversite içi tarikat olayları falan dönüyor diyen insanda çok asılsız mıdır bu bilgiler?

Üniversite içi tarikat olayları falan dönüyor diyen insanda çok asılsız mıdır bu bilgiler?

Hocam şöyle diyeyim bu konu kötü yurtlarda özel takılmıyorsan sıkıntı yok kampüs içi sadece devlet bakanlığı diyanetin faaliyetleri var camiinin orasında o da işte çay kahve simit sohbet. Bir de mevlana ilimi tarzı böyle tasavvuf görüşlü insanların gezisi olsun ev sohbetleri olsun duydum ama denk gelmedim kimse teklif etmedi tek ricam namaz falan kılıyorsan sağa sola takılma yurtta falan herkesten ayrı vakitte kıl ne olur ne olmaz ama böyle sarıklılar kampüs de gezip insanlara salça olmuyorlar ya da zorla olan bir durum yok gayet herkes istediği gibi giyinip parklarda abartı olmadığı sürede içkini dahi içebiliyosun çimenlerde öğrencilerle bunları gördüm bosna tarafı ve yaygın kısaca eski Konya kalmamış hocam alaadin merkez hariç Selçuklu ilçesi artık tam öğrenci şehri olmuş.

Ankara da İstanbul'da emin ol daha fazladır.

Kesinlikle. İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşıyorum. Her anlamda buradan kötü olması imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…