Selçuk üniversitesinde Uçak Gövde ve Motor Bakımı okunur mu?

kadirgulsen

Centipat
Daha fazla  
Sıralamam 120K geldi. Sayısal, havacılık üzerine bir şey okumak istiyorum ve şu an en mantıklı seçenek İstanbul Gelişim Üniversitesi uçak bakım onarım ve Selçuk Üniversitesi uçak gövde motor bakımı. Var mı öneriniz? Selçuk Üniversitesi'nin yüksekokul olması çok fark eder mi, okuyan varsa eğer?

Kankam 120 geldiyse samsun veya kapadokyaya git hem istanbul hem konyada okumaktan iyidir okulların kaliteside iyidir

Kral kapadokya düşünüyorum da nedense cok kucuk geldi belli bir mekanıda yok gibi bir de urgup gibi bir yerde oldugu icin pahalı oldugunu dusunuyorum gene de yazılır mı?

Kanka kapadokya üniversitesi sektörde çok iyidir SHY147 lisanslı okul ayrıca pegasus ve mytechich ile anlaşması var meslek hayatı açısından oldukça iyi ama sosyal olarak bilmiyorum.

Sıralamam 120K geldi. Sayısal, havacılık üzerine bir şey okumak istiyorum ve şu an en mantıklı seçenek İstanbul Gelişim Üniversitesi uçak bakım onarım ve Selçuk Üniversitesi uçak gövde motor bakımı. Var mı öneriniz? Selçuk Üniversitesi'nin yüksekokul olması çok fark eder mi, okuyan varsa eğer?
SHT-147 lisansı yoksa bence çok uğraşmayın. O sıralamaya bence Erciyes havacılık elektrik elektroniği veya Kapadokya uçak gövde motor bakım yazın. Yüksekokul olması farketmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı