C# Selenium ChromeDriver handless hatası

Galacthus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Selenium ile tüme sosyal medya araçlarına giriş yapabileceğim bir uygulama üzerinde çalışıyorum.
Instagram login ve gönderi atma işini hallettim fakat browseri handless yaptığımda sürekli hata geliyor işte sizin şifrenizi falan çalabilirler falan diye bunu geçip direk işlem yapmasını nasıl sağlayabilirim ChromeDriver'ın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle "handless" değil "headless".
Headless olması durumunda HTML (ve bazı scriptler) render edilmeyeceği için muhtemelen bot tespit sistemleri otomasyona engel olur.

Cevap: Sağlayamazsın.

Öncelikle "handless" değil "headless".
Headless olması durumunda HTML (ve scriptler) render edilmeyeceği için muhtemelen bot tespit sistemleri otomasyona engel olur.

Cevap: Sağlayamazsın.
peki headless olmadan yapma imkanım yokmu

Headless olmaması lazım. Normal bir şekilde çalışmalı yani. Mecburen RAM'den biraz yiyecek.
hayır amacım ramden yememesi değil kullanıcı uygulamam üzerinden giriş yaptığında arkada chrome açılıp ekranı kaplıyor o şekilde bir görüntü kirliliği olmadan yapmak istiyorum bu işlemi

Headless olmaması lazım. Normal bir şekilde çalışmalı yani. Mecburen RAM'den biraz yiyecek.
tamamdır hocam teşekkür ederim ben hallettim biraz pozisyon ve başlama yeri ile oynayarak browserin görünmemesini sağladım.

Ekrana göre yapacağım o düzenlemeyi ekran bilgisini alıp ona göre konum ve çözünürlük atarım

Driver'ı ilk kurduğunda verdiğin Option'da headless modu True yaparsan driver oluşturulduğu andan itibaren görünmez olur zaten. Olmuyorsa farklı bir sorun var demektir.

User-Agent etkinleştirirsen belki bot doğrulamasından kaçabilirsin.

C#:
ChromeOptions options = new ChromeOptions();
options.addArgument("--window-size=1920,1080")
options.addArgument("--headless")
options.addArgument("user-agent=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/87.0.4280.88 Safari/537.36")
var driver = new ChromeDriver(option);

Sıkıntı yok dün fotoğraf atma işini hallettim şimdi son sorunları ve form arayüzünü yapıcam daha sonra takip beğeni falan filan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…