Driver'in linkini vs. tanıtmamışsın. Kodunu şu şekil güncelle;Eki Görüntüle 2108057
İlk kez kodlama yapmaya çalışıyorum videodakileri yaptığımı düşünüyorum ama yapamamışım galiba. Yardımcı olabilir misiniz, bu hatayı nasıl çözerim?
browser = webdriver.Chrome (service=Service (ChromeDriverManager ( ).install ( )))
Driver'in linkini vs. tanıtmamışsın. Kodunu şu şekil güncelle;Eki Görüntüle 2108057
İlk kez kodlama yapmaya çalışıyorum videodakileri yaptığımı düşünüyorum ama yapamamışım galiba. Yardımcı olabilir misiniz, bu hatayı nasıl çözerim?
browser = webdriver.Chrome (service=Service (ChromeDriverManager ( ).install ( )))
Merhaba hata kodu gitmemesine rağmen küçüldü yardımınız için teşekkür ederim. Şuan böyle bir hata veriyor.Driver'in linkini vs. tanıtmamışsın. Kodunu şu şekil güncelle;
Python:browser = webdriver.Chrome (service=Service (ChromeDriverManager ( ).install ( )))
from selenium import webdriver
from selenium.webdriver.chrome.service import Service # Service için doğru içe aktarma
from webdriver_manager.chrome import ChromeDriverManager
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.