kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 İyi Sosyaller; Maçkolik'ten scrape yapmaya çalışıyorum. Ancak yuvarlak içine aldığım kısımlara tıklayamıyorum. Nasıl yapabilirim, önerisi olan var mı? Kod:Panoya kopyala browser.find_element(By.XPATH, "/html/body/div[4]/div[2]/main/div[1]/div[2]/div/div/div[2]").click
İyi Sosyaller; Maçkolik'ten scrape yapmaya çalışıyorum. Ancak yuvarlak içine aldığım kısımlara tıklayamıyorum. Nasıl yapabilirim, önerisi olan var mı? Kod:Panoya kopyala browser.find_element(By.XPATH, "/html/body/div[4]/div[2]/main/div[1]/div[2]/div/div/div[2]").click
Çözüm AhmetKnKc 18 Eylül 2023 En sondaki Click'in bir metot olduğunu hatırlıyorum. Aşağıdaki gibi dener misin? kkank dedi: Kod:Panoya kopyala browser.find_element(By.XPATH, "/html/body/div[4]/div[2]/main/div[1]/div[2]/div/div/div[2]").click() Genişletmek için tıkla...
En sondaki Click'in bir metot olduğunu hatırlıyorum. Aşağıdaki gibi dener misin? kkank dedi: Kod:Panoya kopyala browser.find_element(By.XPATH, "/html/body/div[4]/div[2]/main/div[1]/div[2]/div/div/div[2]").click() Genişletmek için tıkla...
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 18 Eylül 2023 #2 En sondaki Click'in bir metot olduğunu hatırlıyorum. Aşağıdaki gibi dener misin? kkank dedi: Kod:Panoya kopyala browser.find_element(By.XPATH, "/html/body/div[4]/div[2]/main/div[1]/div[2]/div/div/div[2]").click() Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
En sondaki Click'in bir metot olduğunu hatırlıyorum. Aşağıdaki gibi dener misin? kkank dedi: Kod:Panoya kopyala browser.find_element(By.XPATH, "/html/body/div[4]/div[2]/main/div[1]/div[2]/div/div/div[2]").click() Genişletmek için tıkla...
KS KS kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #3 Evet, boşluğuma geldi fark etmemişim. Çok teşekkür ederim düzeldi. Artı 0 Eksi