Çözüldü Selenium'u PIP dışında yükleme seçenekleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

466609

Hectopat
Makaleler
3
Python'da Selenium'u pip dışında kurma yolu var mı? Pip install selenium komutunu deniyorum, olmuyor.

Çözüm
"Add Python x.x to PATH" şeklinde bir seçenek var, kurulum esnasında onu seçmeniz lazım diye biliyorum.

Çünkü ya pip yüklü değildir ya da pipin yolunu belirtmemişindir. Aldığın hata nedir?

Neden yazdigin komutu, aldigin hatayi ya da seni kurulmadigina ikna eden bilgiyi paylasmak yerine "olmuyor, calismiyor, kurulmuyor" gibi ucu acik tanimlamalar yapiyorsun?

Ne yazdin?
Ne cikti aldin?
Kurulmadigini nasil anladin?

"Pip3 install selenium" deneyin. Eğer Python 3.X. X sürümlerinden birini kullanıyorsanız.

Yükleme başarılı diyor ama yine olmuyor böyle bir modül adı yok diyor.
Neden yazdigin komutu, aldığın hatayi ya da seni kurulmadigina ikna eden bilgiyi paylasmak yerine "olmuyor, calismiyor, kurulmuyor" gibi ucu acik tanimlamalar yapiyorsun?

Ne yazdin?
Ne cikti aldin?
Kurulmadigini nasıl anladin?

CMD'ye girip pip3 install selenium komutunu yazdım ve yükleme başarılı dedi ama editörü açıp Selenium'u eklemeye çalıştığımda böyle bir modül yok diyor.

"Add Python x.x to PATH" şeklinde bir seçenek var, kurulum esnasında onu seçmeniz lazım diye biliyorum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…