mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 395 Çözümler 1 Bugün 07:26 #1 Hiç araştırmadan bot kurdum kendi hesabımla 1 2 saat falan kullandım otomatik mesaj için, sonradan yasak olduğunu öğrendim. Ban yer miyim bir kerelik 1 2 saat kullanımdan? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:44
Hiç araştırmadan bot kurdum kendi hesabımla 1 2 saat falan kullandım otomatik mesaj için, sonradan yasak olduğunu öğrendim. Ban yer miyim bir kerelik 1 2 saat kullanımdan?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica Bugün 09:48 #2 Tespit edilirse veya hesabın şikayet edilirse yaptırım uygulanacağından şüphen olmasın.
mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 395 Çözümler 1 Bugün 11:00 #3 LazJedi dedi: Tespit edilirse veya hesabın şikayet edilirse yaptırım uygulanacağından şüphen olmasın. Genişletmek için tıkla... Biri sikayet edemez bos sunucuydu yine de tespit edilir mi ki kolayca.
LazJedi dedi: Tespit edilirse veya hesabın şikayet edilirse yaptırım uygulanacağından şüphen olmasın. Genişletmek için tıkla... Biri sikayet edemez bos sunucuydu yine de tespit edilir mi ki kolayca.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica Bugün 13:05 #4 mehmetaba dedi: Biri sikayet edemez bos sunucuydu yine de tespit edilir mi ki kolayca. Genişletmek için tıkla... O anda tespit edilmesiyse sorun yoktur. Radarlarına takılmamışsın demektir. Abartırsan gereğini yaparlar hiç şüphesiz.
mehmetaba dedi: Biri sikayet edemez bos sunucuydu yine de tespit edilir mi ki kolayca. Genişletmek için tıkla... O anda tespit edilmesiyse sorun yoktur. Radarlarına takılmamışsın demektir. Abartırsan gereğini yaparlar hiç şüphesiz.