mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 8 Ekim 2025 #1 Hiç araştırmadan bot kurdum kendi hesabımla 1 2 saat falan kullandım otomatik mesaj için, sonradan yasak olduğunu öğrendim. Ban yer miyim bir kerelik 1 2 saat kullanımdan? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2025
Hiç araştırmadan bot kurdum kendi hesabımla 1 2 saat falan kullandım otomatik mesaj için, sonradan yasak olduğunu öğrendim. Ban yer miyim bir kerelik 1 2 saat kullanımdan?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.739 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 8 Ekim 2025 #2 Tespit edilirse veya hesabın şikayet edilirse yaptırım uygulanacağından şüphen olmasın.
mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 8 Ekim 2025 #3 LazJedi dedi: Tespit edilirse veya hesabın şikayet edilirse yaptırım uygulanacağından şüphen olmasın. Genişletmek için tıkla... Biri sikayet edemez bos sunucuydu yine de tespit edilir mi ki kolayca.
LazJedi dedi: Tespit edilirse veya hesabın şikayet edilirse yaptırım uygulanacağından şüphen olmasın. Genişletmek için tıkla... Biri sikayet edemez bos sunucuydu yine de tespit edilir mi ki kolayca.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.739 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 8 Ekim 2025 #4 mehmetaba dedi: Biri sikayet edemez bos sunucuydu yine de tespit edilir mi ki kolayca. Genişletmek için tıkla... O anda tespit edilmesiyse sorun yoktur. Radarlarına takılmamışsın demektir. Abartırsan gereğini yaparlar hiç şüphesiz.
mehmetaba dedi: Biri sikayet edemez bos sunucuydu yine de tespit edilir mi ki kolayca. Genişletmek için tıkla... O anda tespit edilmesiyse sorun yoktur. Radarlarına takılmamışsın demektir. Abartırsan gereğini yaparlar hiç şüphesiz.
mehmetaba Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 396 Çözümler 1 10 Ekim 2025 #5 LazJedi dedi: O anda tespit edilmesiyse sorun yoktur. Radarlarına takılmamışsın demektir. Abartırsan gereğini yaparlar hiç şüphesiz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yan hesaptan açılırsa ana hesabın da ban yeme riski var mıdır?
LazJedi dedi: O anda tespit edilmesiyse sorun yoktur. Radarlarına takılmamışsın demektir. Abartırsan gereğini yaparlar hiç şüphesiz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki yan hesaptan açılırsa ana hesabın da ban yeme riski var mıdır?