Selfy Mor Large vs GNÇ 4 GB Paketi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Yakın zamanda mobil paketimin taahhütü bitecek ve ben başka tarifeye geçmeyi düşünüyorum. İki paket arasında kaldım.

İlk paket: Selfy'nin Mor Large 30 TL
İkinci Paket: GNÇ 4 GB 35 TL

İki pakette de bir çok hediye var fakat benin için önemli olan internet yanında TV tarifesi. Bu iki paketten hangisini önerirsiniz veya başka öneriniz var mıdır?

Kesinlikle operatörler arasında en iyi TV kaynağına Turkcell sahip. Vodafone kullanıyorum ve TV gibi uygulamaları rezalet. Keza Türk telekom'da öyle. Gözün Kapalı Turkcell'e geç.

Kesinlikle operatörler arasında en iyi TV kaynağına Turkcell sahip. Vodafone kullanıyorum ve TV gibi uygulamaları rezalet. Keza Türk telekom'da öyle. Gözün Kapalı Turkcell'e geç.
Anladım teşekkürler. Peki fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz? Türk Telekomda 6 GB 30 TL, Turkcell de 2GB gündüz 2GB gece 35 TL.

Anladım teşekkürler. Peki fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz? Türk Telekomda 6 GB 30 TL, Turkcell de 2GB gündüz 2GB gece 35 TL.
Türk Telekom'un hizmeti bana göre Vodafone'un ve Turkcell'in kat kat altında. Telefonunuz ilinizin çoğu bölümlerinde az çekebilecektir. Hizmet kalitesiz olduğundan dolayı ''ucuz fiyata fazla internet'' şeklinde müşteri çekme politikası uyguluyorlar.

Türk Telekom'un hizmeti bana göre Vodafone'un ve Turkcell'in kat kat altında. Telefonunuz ilinizin çoğu bölümlerinde az çekebilecektir. Hizmet kalitesiz olduğundan dolayı ''ucuz fiyata fazla internet'' şeklinde müşteri çekme politikası uyguluyorlar.
Halâmı çöp bu Türk Telekom ya :/

Konuyu tekrardan hortlatıyorum, 4 ay sonra 8.ayda Turkcell paketim bitecek. Bu konudaki 35 TL olan paketi almıştım fakat 38 TL civarı geliyor. Üstelik ben paketi yaptıktan bir müddet sonra güncel fiyatı da 47 TL oldu. Yenilemek istediğimde büyük ihtimalle 47 TL isteyecekler benden.

Şu an kullandığım paketin özellikleri 2 GB Sabah + 2 GB Akşam, Dergilik, BiP, fizy, lifebox ve TV+ başlangıç üyelikleri bedava. (Fizy çok kullanıyorum lifebox hariç diğerleri eh işte.) Müziği bir şekilde hallederim benim için öncelik internet paketi.

Selfy'de böyle bir kampanya var. 27 TL, 3 GB internet + 2 GB sosyal (facebook, instagram, youtube ve twitter.) 27 TL bana iyi gibi geldi ama müzik ve tv servisi yok. En fazla 30 TL civarına öğrenci için paket önerisi yapabilir misiniz? Vodafone, Turkcell, Türk Telekom vb. farketmez.
Birde böyle bir paket buldum. 4 GB + Tivibu mobil sinema paketi. 35 TL.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı