Mailim instagram'a, Technopat'a vb. yerlere bağlı olduğu için veremem maalesef. Kendi mailinizi hesabın üzerine yapacağım.Hesabın kurucu ilk maili veriyor musunuz?
Mailim Instagram'a, Technopat'a vb. yerlere bağlı olduğu için veremem maalesef. Kendi mailinizi hesabın üzerine yapacağım.
Hocam daha önceki satışlarımı gösterebilirim.Fakat öyle hesaplar geri alınabiliyor, düşüneceğim teşekkürler.
Hocam daha önceki satışlarımı gösterebilirim.
Telefon alacağım için satmam gerekti.
Hocam daha önceki satışlarımı gösterebilirim.
Telefon alacağım için satmam gerekti.
Hocam fiyatı uygun geldi alabilirim fakat GameSatış'da ilan açmanız mümkün mü?
Çünkü orada sonradan da mail vs. değiştirilirse dava falan açabiliyorsun.
İtemsatış'dan alabilirseniz benim için daha iyi olur hocam. Kimlik doğrulama falan uğraştırıyor biraz. İtemsatış'da hazır doğrulanmış kimliğim var. Ama siz bilirsiniz.Hocam fiyatı uygun geldi alabilirim fakat GameSatış'da ilan açmanız mümkün mü?
Çünkü orada sonradan da mail vs. değiştirilirse dava falan açabiliyorsun.
Takas düşünmüyorum ya hocam. Maalesef.Takas üstüne para önerecektim fakat satmanız gerekiyormuş. Yine de yazayım belki düşünürsünüz.
İtemsatış'dan alabilirseniz benim için daha iyi olur hocam. Kimlik doğrulama falan uğraştırıyor biraz. İtemsatış'da hazır doğrulanmış kimliğim var. Ama siz bilirsiniz.
Takas düşünmüyorum ya hocam. Maalesef.
@ArdaMert Hocam alacaksanız açıyorum GameSatış'da ilan.
İtemsatış'dan alabilirseniz benim için daha iyi olur hocam. Kimlik doğrulama falan uğraştırıyor biraz. İtemsatış'da hazır doğrulanmış kimliğim var. Ama siz bilirsiniz.
Takas düşünmüyorum ya hocam. Maalesef.
@ArdaMert Hocam alacaksanız açıyorum GameSatış'da ilan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.