Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 12 Temmuz 2021 #21 ArdaMert dedi: Hocam ben maalesef almaktan vazgeçtim fakat GameSatış'ta çok rahata satarsınız bu fiyata, vazgeçmemin sebebi güven problemi ve hesap boostlayıp sattığım için main bir hesaba ihtiyaç duymamam. Genişletmek için tıkla... Peki hocam.. Liberte Sergen dedi: Hesabın kurucu ilk maili veriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam kurucu maili verebilirim. Ben başka mailime bakmışım.
ArdaMert dedi: Hocam ben maalesef almaktan vazgeçtim fakat GameSatış'ta çok rahata satarsınız bu fiyata, vazgeçmemin sebebi güven problemi ve hesap boostlayıp sattığım için main bir hesaba ihtiyaç duymamam. Genişletmek için tıkla... Peki hocam.. Liberte Sergen dedi: Hesabın kurucu ilk maili veriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam kurucu maili verebilirim. Ben başka mailime bakmışım.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #22 Hocam veriyorsaniz alirim. Rix dedi: Peki hocam.. Hocam kurucu maili verebilirim. Ben başka mailime bakmışım. Genişletmek için tıkla...
Hocam veriyorsaniz alirim. Rix dedi: Peki hocam.. Hocam kurucu maili verebilirim. Ben başka mailime bakmışım. Genişletmek için tıkla...
Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 12 Temmuz 2021 #23 ArdaMert dedi: Hocam veriyorsaniz alirim. Genişletmek için tıkla... Verebilirim hocam. Ben başka maile bakmışım geçen.
ArdaMert dedi: Hocam veriyorsaniz alirim. Genişletmek için tıkla... Verebilirim hocam. Ben başka maile bakmışım geçen.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Temmuz 2021 #24 @Rix hocamdan ürünü teslim aldım, kendisi kibar ve güvenilirdir.