SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.449 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2023 #1 Uzun süre sonra indirip oynayayım dedim ve oyna tuşuna basınca ekrana Rockstar Club simgesi geliyor yükleniyor gidiyor ve bir şey olmuyor. Tekrar oyna simgesi aktif oluyor açılmıyor oyun.
Uzun süre sonra indirip oynayayım dedim ve oyna tuşuna basınca ekrana Rockstar Club simgesi geliyor yükleniyor gidiyor ve bir şey olmuyor. Tekrar oyna simgesi aktif oluyor açılmıyor oyun.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 17 Nisan 2023 #2 O işlemci ile bence açmaya hiç uğraşmayın. İlla uğraşacağım diyorsanız, oyun korsan mı orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.449 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2023 #3 zValiant dedi: O işlemci ile bence açmaya hiç uğraşmayın. İlla uğraşacağım diyorsanız, oyun korsan mı orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda 100+ saatim var Steam orijinal oyun zValiant dedi: O işlemci ile bence açmaya hiç uğraşmayın. İlla uğraşacağım diyorsanız, oyun korsan mı orijinal mi? Genişletmek için tıkla... O işlemci derkende overclock yapılmış işlemci gayet GTA 4 de sabit 60 alıyorum ama oyunu silmiştim bir ara tekrar indirince açılmamamaya başladı Artı 0 Eksi
zValiant dedi: O işlemci ile bence açmaya hiç uğraşmayın. İlla uğraşacağım diyorsanız, oyun korsan mı orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda 100+ saatim var Steam orijinal oyun zValiant dedi: O işlemci ile bence açmaya hiç uğraşmayın. İlla uğraşacağım diyorsanız, oyun korsan mı orijinal mi? Genişletmek için tıkla... O işlemci derkende overclock yapılmış işlemci gayet GTA 4 de sabit 60 alıyorum ama oyunu silmiştim bir ara tekrar indirince açılmamamaya başladı