Semruk S7 V8.1 GTA 5 En Yüksek Grafiklerde 30 FPS alıyor

Cagrisinci

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Arkadaşım bilgisayar almış. Fiyatı gerçekten çok pahalı. Bu fiyata insan 300-400 FPS falan almak ister. En yüksek ayarlarda 30 FPS alıyormuş. En Düşük ayarlarda ise 120 FPS zor görüyormuş. GTA 5 bedavayken almıştı. Orijinal yani. Bir işlem yapabilir mi yoksa bilgisayarı iade mi etsin? Valorant gibi rekabetçi oyunlarda 200 FPS alıyor orta ayarlarda. Linkini bırakıyorum fotoğraflar ne yazık ki yok.

Aldığı ürün çok ucuz tam bir F/P ürünü(!)Ekran kartı devre dışı kalmış DDU ile driverları kaldırıp WHQL sürücüleri yükleyin ve NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu seçip yüksek öncelik verin.

Merhabalar. Arkadaşım bilgisayar almış. Fiyatı gerçekten çok pahalı. Bu fiyata insan 300-400 FPS falan almak ister. En yüksek ayarlarda 30 FPS alıyormuş. En düşük ayarlarda ise 120 FPS zor görüyormuş. GTA 5 bedavayken almıştı. Orijinal yani. Bir işlem yapabilir mi yoksa bilgisayarı iade mi etsin? Valorant gibi rekabetçi oyunlarda 200 FPS alıyor orta ayarlarda. Linkini bırakıyorum fotoğraflar ne yazık ki yok.

Oyun içinde GPU, CPU kullanımı ne kadar? DDU kullanabilirsin.

Merhabalar. Arkadaşım bilgisayar almış. Fiyatı gerçekten çok pahalı. Bu fiyata insan 300-400 FPS falan almak ister. En yüksek ayarlarda 30 FPS alıyormuş. En düşük ayarlarda ise 120 FPS zor görüyormuş. GTA 5 bedavayken almıştı. Orijinal yani. Bir işlem yapabilir mi yoksa bilgisayarı iade mi etsin? Valorant gibi rekabetçi oyunlarda 200 FPS alıyor orta ayarlarda. Linkini bırakıyorum fotoğraflar ne yazık ki yok.

Bu arada olmazsa beklemeden iade etsin. Eğer konu troll değilse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle hocam bende.

Harici ekran kartı devre dışı kalmış, işlemcinin dahili grafiğini kullanıyor muhtemelen. NVIDIA Denetim Masası'ndan harici ekran kartını aktif edip öyle deneyebilir misiniz?

Driverları kursun, muhtemelen ekran kartı kullanmıyordur.

Ekran kartını kullandığına emin misiniz?

Aldığı ürün çok ucuz tam bir F/P ürünü(!)Ekran kartı devre dışı kalmış DDU ile driverları kaldırıp WHQL sürücüleri yükleyin ve NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu seçip yüksek öncelik verin.

Arkadaşınızdan dizüstünün fotoğrafını ister misiniz? Ve oyun içi Afterburner resimlerini.

Oyun içinde GPU, CPU kullanımı ne kadar? DDU kullanabilirsin.

Bu arada olmazsa beklemeden iade etsin. Eğer konu troll değilse.

Hocalarım RTX ekran kartını kullanıyor sıkıntı yok Afterburner'dan bakmamış. iade etmiş şu an inceleme yapıyorlarmış.

Zaten işlemci kartıyla 1080P en yüksek ayarlar ortalama 20 FPS alması lazım. En düşükte 30 imkansız. Ya sürücüler yüklü değildir, ya da teknik arıza vardır. Anlamamız için Afterburner fotoğrafları lazım.

Kesinlikle hocam bende.

Hocam konu troll değil neden böyle bir şey yapayım ki? Hocalarım RTX ekran kartını kullanıyor sıkıntı yok Afterburner'dan bakmamış iade etmiş şu an inceleme yapıyorlarmış.
Hocam yalan mı söyleyeyim deli falan mıyım ben?
Hocam troll konu neden açayım? Şüpheleniyorsanız yardım etmeyin.
Nereden biliyorsunuz!

Dediğim gibi ekran kartı iyi olduğu için yüksek grafiklerde bile düşük GPU kullanımı olabiliyor. Bu yüzden MUX Switch'ten halletme ihtimali vardı. Olmadı zaten iade etsin :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı