Şemsiye Tavsiyesi

GtXLaerL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Kış geliyor. Şöyle kaliteli bir şemsiye alayım diyorum ama öyle uçuk kaçık bir fiyatı olmasın. Küçük bir şey istiyorum, kullanmazsam çantaya atayım gibisinden. Yani baston tipi olmasın. Bulunduğum yer itibari ile fazla sağanak yağmur yağıyor dayanakılı olmasını istiyorum.
Var mı tavsiye edebileceğiniz bir marka?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi paralar bayılmadıkça küçük şemsiyelerin kaderi aynı oluyor, yani fazla parçalı olduğu için genelde hepsi kolayca ters dönebiliyor. Bence çok kasmayın, alışveriş sitelerindeki çok yorumu olanlardan birini alıp geçin.

Kocaelinde yaşarken Çağrı marketten tek tek kontrol ederek Sarıkaya marka bir küçük şemsiye almıştım. Kocaelinde fazla yağmur yağıyordu malum. 6 sene önceydi sanırım. Açıkçası ilk aldığım şemsiyeydi ve markayı falan da bilmem anlamam. Hala sağlam bir şekilde duruyor ve hala kullanıyorum.

Çok iyi paralar bayılmadıkça küçük şemsiyelerin kaderi aynı oluyor, yani fazla parçalı olduğu için genelde hepsi kolayca ters dönebiliyor. Bence çok kasmayın, alışveriş sitelerindeki çok yorumu olanlardan birini alıp geçin.

Öyle yapacağım büyük ihtimalle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı