Sena Sener Feel Müziğinin Yabancı Versiyonu

Şarkı baya tutmuş yalnız. YouTube'da 189 küsür milyon izleme almış.
Helal olsun! Ne diyeyim.

Muhtemelen bahsettiğin şarkı budur. Ben de ekşi'de denk geldim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onu da buldum. :D
Şarkıların altyapıları aynı sanırım. Çok anlamam, elektronik müzik sonuçta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizden Allah razı olsun şu mübarek Ramazanın ilk gününde. :) Arıyorum, yazıyorum yabancı versiyon diye çıkmıyor. Acaba nasıl buldunuz?

En son çare o şekilde ben de aradım ama öyle bulması daha zor. Öncelikle şarkıyı dinledim farklı platformlardan. Genellikle benzer şarkı falan olunca yorumlarda hemen bahsedilir bu tarz durumlar.

İlk seferde gözümden kaçmış ama Mahmut Orhan'ın SoundCloud hesabındaki şarkının yorumlarında Vicetone - Angels mı? diye soranlar olmuş. Bende kontrol ettim, baktım aynı melodi. :D

Sena Şener'li olanı dinlememiştim ama yabancı olanı daha önceden dinlemiş olduğumu farkettim. Klipten hatırladım onu da. :ROFL:

Yorumlar veya ekşi sözlük işe yarar bu konularda genellikle.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı